Zeci de persoane în autoizolare, după ce dascălul de la o biserica a fost confirmat cu CORONAVIRUS

Zeci de persoane se află în autoizolare, după ce dascălul de la biserica din Iacobești, un pensionar, care are peste 60 de ani, a fost confirmat luni, 23 martie, cu Covid-19.

Din ce ne-a declarat părintele Marius Ungureanu, preotul paroh al Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din Iacobești, comuna Grănicești, dascălul, care locuiește în municipiul Suceava, ar fi participat la ultima slujbă săvârşită în biserica din Iacobești  pe 15 martie. Atunci, au luat parte la slujba religioasă în jur de 20 de persoane.

„Încă de la începutul anului, domnul dascăl s-a plâns că are o răceală care nu se mai vindecă, dar nimic grav. Săptămâna trecută, a avut simptomele noului coronavirus, febră, stare general proastă, și s-a dus la spitalul sucevean, unde a fost și internat. Astăzi m-a sunat și mi-a spus că a fost confirmat cu Covid-19. Toți cei care am intrat în contact cu el la acea slujbă și familiile noastre suntem în autoizolare. Nici o altă persoană dintre cele prezente atunci la slujbă nu are simptomele noii boli. Dascălul mi-a spus că acum se simte bine și va rămâne în continuare internat”, ne-a spus preotul Marius Ungureanu.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-03-23/Zeci-de-persoane-in-autoizolare-dupa-ce-dascalul-de-la-biserica-din-Iacobesti-a-fost-confirmat-cu-Covid-19#ixzz6HafssDgo