Usturoiul- tratament pentru toate bolile! Rețete pentru vindecare cu usturoi pentru o varietate de boli – simplu și eficient

Deoarece usturoiul este disponibil pentru toată lumea, vreau să vă spun cum vă puteți vindeca cu el.

La primul semn de congestie nazală, vor dispărea simptomele dacă mănânci un cățel de usturoi și îl inhalezi cu fitoncide. Puteți pune un tampon lubrifiat cu usturoi zdrobit în ambele nări, având în prealabil lubrifiate bine căile nazale cu unguent. Luând la fiecare 2 ore, 1 lingură cu amestec de usturoi pisat și miere, luate în mod egal, veți trece de gripă, scurgerea nasului, răceală, infecțiile respiratorii acute și SARS. Cu inflamația venelor, acest amestec este infuzat timp de 10 zile și apoi consumat cu o lingură de 3 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă timp de 2 luni. După o pauză de 2 săptămâni, tratamentul se repetă.

Pentru bronșită, ai nevoie de 50 g de usturoi de iarnă tocat cu coajă, se toarnă 100 ml de oțet de mere, se aduce la fierbere, se fierbe 10 minute la foc iute, se strecoară și se bea 50 ml decoct dimineața și seara după mese. Cursul tratamentului este de 15 zile.

Loțiunile și compresele cu usturoi zdrobit în mojar și pistil de lemn sunt folosite pentru vindecare rapidă a arsurilor, eliminarea negilor, lichenii, bătături, eczemele și furunculele. Rănile purulente se vindecă dacă li se aplică un amestec de usturoi și ulei vegetal, luate în volum egal.

Activitatea tractului digestiv se normalizează, apetitul se îmbunătățește, imunitatea creste, durerea de stomac dispare dacă mănânci o crustă de pâine frecată cu usturoi în timpul meselor, iar cu 30 de minute înainte de cină folosește 2-3 căței de usturoi cu iaurt. Pentru a calma ateroscleroza și hipertensiunea arterială, este necesar să amestecați lămâia și usturoiul zdrobit în volum egal, diluați amestecul cu o cantitate mică de apă fiartă și luați 1 lingură de 3 ori pe zi înainte de mese. Cursul tratamentului este 1 lună, după 2 săptămâni se poate repeta.

Pentru cei care suferă de zgomot în cap asociat cu vasoconstrucția creierului, vă sfătuiesc să mâncați o felie de lămâie și 2 căței de usturoi tocați în fiecare dimineață, pe stomacul gol. De asemenea, se pot trece 2-3 lămâi printr-o mașină de tocat carne împreună cu coaja, dar fără sâmburi, se amestecă cu 2-3 căței de usturoi tocat, se toarnă peste pasta rezultată apă fiartă, să se acopere, se lasă 2-3 zile, apoi se strecoară, se stoarce și se bea dimineața, pe stomacul gol, 50 ml din această infuzie.

Folosind oricare dintre aceste metode. 4 kg de lămâi, vei scăpa pentru totdeauna de zgomotul din cap.

Cancer la plămâni, stomac și alte organe interne, se dovedește, poate fi tratat cu succes cu usturoi. Pentru a face acest lucru, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, trebuie să mănânci un cățel de usturoi. Se taie cubulețe mici și se înghite cu un pahar cu apă plată. Repetați procedura până când boala dispare complet și, cel mai important, credeți în remediu. Medicii i-au spus clar unui pacient cu cancer că zilele lui sunt numărate și că mai are rost să continue tratamentul din spital. După acest verdict, se plimbă prin sat, coborând consăteană îl întâlnește. Văzând această stare a tipului, ea l-a întrebat în detaliu despre tot, apoi i-a sugerat să încerce tratamentul cu usturoi. Tipul nu avea nimic de pierdut decât propria sa viață și a decis să țină seama de sfatul bătrânei. Și-a umplut buzunarele cu usturoi și l-a mâncat ca pe semințe. Așa a reușit să se vindece.

Și iată un alt caz de vindecare cu usturoi, s-a întâmplat în Anglia. Medicii l-au condamnat la moarte pe un englez bolnav de cancer, oferindu-i doar 20-30 de zile de trăit. Pacientul s-a hotărât să meargă pentru ultima dată la munte, deoarece îi plăcea de multă vreme alpinismul. La munte, a hotărât sa petreacă noaptea într-o casă din apropierea defileului, dar noaptea a coborât o avalanșă și a umplut casa. Dintre produse, tipul avea doar usturoi și ceapă, pe care le-a mâncat în tot acest timp, până când salvatorii l-au găsit 2 săptămâni mai târziu. Era destul de slab, dar urma analizelor medicului i-a spus că nu mai are cancer, boala dispăruse.

Sursă