Curățați-vă plămânii de toxine, scoateți nicotina și gudronul din organism

Cura naturală pe care o descriem mai jos va elimina nicotina şi gudronul din plămâni, va preveni fumatul sau ateroscleroza legată de colesterol şi vă va readuce inima la starea de acum 20 de ani.

Mulți dintre noi suntem dependenți de fumat și ne este greu să renunţăm la acest obicei prost, deşi ştim că nu este bine pentru sănătatea noastră. Fumatul regulat este o sursă de nicotină și gudron care se acumulează în plămâni. Afectează procesul respirator și poate provoca cancer dacă nu se iau măsuri în timp util pentru curăţarea plămânilor. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătății (OMS), se estimează că între 3,5 şi 5,4 milioane de oameni mor în fiecare an din cauza problemelor de sănătate cauzate de fumat. În acest articol, vă vom oferi câteva problemelor de sănătate cauzate de fumat. În acest articol, vă vom oferi câteva sugestii despre cum să vă curățați plămânii acasă.

Cum să vă curăţaţi plămânii de nicotină și gudron cu această băutură:

Este foarte important să eliminați nicotina și gudronul din plămâni. Iată rețeta de vindecare naturală care vă poate ajuta să vă curățați plămânii:

Ingrediente:

  1. 400gr, ceapă
  2. Praf de turmenic
  3. O felie mică de rădăcină de ghimbir
  4. 1 litru de apă
  5. 1 cană usturoi curățat
  6. 1/2 cană sirop de arțar
  7. Miere

Cum se prepară?

  1. Se ia 1 litru de apă într-o oală mare și se fierbe
  2. Adăugaţi 400 g de ceapă tocată mărunt.
  3. Acum adaugă o bucată mică de rădăcină de ghimbir şi găteşte ceapa şi ghimbirul timp de 2 minute.
  4. Setaţi aragazul în modul mediu.
  5. Acum adauga 2 linguri de pudra de curcuma si amesteca bine.
  6. Adăugaţi 1 cană de usturoi necojit, doar curăţat.
  7. Adăugaţi 1/2 cană de sirop de artar.
  8. După ce ați amestecat totul, gătiţi amestecul încă 5 minute.
  9. Acum scoateți de pe aragaz şi asteptați să se răcească complet.
  10. Puteți păstra amestecul într-un borcan de sticlă și păstrați-l în frigider.

Cum se bea?

Se recomandă să mâncaţi 2 linguri cu adăugarea a jumătate de lingură de miere de două ori pe zi.

Cel mai bun moment pentru a bea:

Luaţi 2 linguri dimineaţa devreme pe stomacul gol înainte de micul dejun și 2 linguri după cină. Acest lucru ajută la purificarea gudronului și a nicotinei în mod natural.

Sfaturi şi precauţii:

lată câteva sfaturi pentru a accelera procesul de reducere a gudronului și nicotinei din organism:

  1. Faceți o baie de apă fierbinte timp de 20 de minute pe zi, deoarece toxinele sunt eliminate din corp.
  2. Adăugați câteva picături de ulei de eucalipt în apă fierbinte şi inspirați aburul. Uleiul de eucalipt curăţă în mod natural plămânii.
  3. Luaţi 3-5 frunze de mentă și mestecaţi-le zilnic. Ajută la combaterea bacteriilor care provoacă infecții în plămâni.
  4. Bea 300 ml de suc de morcovi între micul dejun și prânz. Acesta va alcaliniza corpul și va detoxifica plămânii.
  5. Puteți adăuga o ceașcă de ceai verde proaspăt la rutina zilnică înainte de a merge la culcare.
  6. Toxina este eliberată în intestin. Evitați munca grea în timp ce beţi acest ceai, deoarece vă va obosi plămânii.

De asemenea, urmaţi aceste precauţii pentru a vă ajuta să eliminaţi gudronul şi nicotina din plămâni:

  1. Dacă continuaţi să utilizați această băutură, încercați să reduceţi numărul de țigări pe care le consumați în fiecare zi.
  2. Dacă nu se ia această măsură de precauţie, nu vor exista semne de îmbunătăţire.
  3. Măsurile trebuie luate în funcție de dieta zilnică și de greutatea corporală. Evitați alimentele grase și faceţi mișcare.
  4. Acest lucru vă va împiedica să fiți supraponderali și vă va ajuta să eliminați rapid gudronul şi nicotina din plămâni.
  5. Fumatul dăunează sănătăţii dvs., iar acest amestec vă poate ajuta să reduceți contaminarea cu gudron în plămâni.

Cum ar trebui să vă curăţati plămânii după ce ați renunţat la fumat?

Fumatul este foarte dăunător, toată lumea știe asta. Când o persoană inhalează vaporii, aceasta determină alinierea întregului tract respirator. La fumătorii obișnuiți, sistemul respirator este grav afectat: bronhiile mici sunt înfundate, plămânii sunt întunecați și plini de mucus, respirația devine dificilă, apar tuse cronică, respirație șuierătoare, respirație scurtă. Fumul de țigară conține multe substanțe nocive care se acumulează și duc la dezvoltarea diferitelor boli grave.

Aproximativ 80% dintre persoanele care au fumat mai mult de 5 ani au bronhiile deformate, precum și o boală numită bronşită a fumătorului. Din fericire, mulți fumători își dau seama în cele din urmă de daunele pe care le au făcut sănătății și decid să renunţe la această dependenţă. Cu toate acestea, uită că au cauzat deja daune semnificative sistemului respirator și cât de multe substanţe nocive s-au acumulat în el și cred că şi-au recăpătat sănătatea. Va dura ceva timp pentru a curăța corpul și câțiva factori negativi. În această parte a articolului nostru, vă vom spune cum să vă curățați plămânii cât mai repede şi mai eficient posibil după ce ați renunţat la fumat.

Ce se întâmplă după ce ați renunţat la fumat?

Cu fumatul prelungit, corpul fumătorului se obişnuiește cu o doză constantă de substanţe toxice. După ce o persoană renunță la fumat, echilibrul proceselor metabolice este perturbat temporar. Durează câteva săptămâni până la câteva luni pentru ca organismul să se regenereze.

Acest proces poate fi însoțit de simptome neplăcute, inclusiv:

  1. Afectarea apărării imune;
  2. Tulburări în activitatea sistemului digestiv şi respirator;
  3. Modificări frecvente ale dispoziției, iritabilitate;
  4. Îngrăşarea.

Cum vă curățaţi plămânii?

Pentru a vă ajuta să vă curățaţi plămânii după ce ați renunţat la fumat, trebuie să învăţați cum să mâncaţi și ce stil de viață este cel mai potrivit pentru dvs.

Următoarele recomandări vă vor ajuta să scăpați mai repede de substanțele nocive:

  1. Exerciţiile de respirație stimulează activ plămânii şi ajută la curăţarea plămânilor cât mai curând posibil după fumat. În plus, exerciţiile de respirație ajută la întărirea sistemului imunitar al organismului şi la prevenirea
    dezvoltării bolilor cardiovasculare.
  2. Mersul în aer curat, de preferință într-o pădure de conifere, unde există fitoncide.
  3. Proceduri de baie. Stimulează sistemul excretor, curăță corpul şi pielea. Utilizarea măturilor de brad și stejar, a uleiurilor de conifere ajută la creșterea randamentelor.
  4. Aplicarea prin inhalare (inhalare) se poate face din diferite preparate pe bază de plante. Următoarele ierburi sunt potrivite: floare de tei, brad, ienupăr, mentă, pelin, flori de mușețel, ace de cedru și pin. De asemenea, sunt eficiente frunzele de stejar, eucalipt, salvie, lavandă, frunze de mesteacăn, pin, coacăz negru. Pot fi luate atât individual, cât şi în formulări complexe.
  5. Activitate fizică moderată. Înotul, fitnessul, joggingul vor ajuta la accelerarea procesului de curăţare.
  6. Alimentație corectă. Usturoiul și ceapa sunt deosebit de benefice. Conţin fitoncide care previn infecţiile, bacteriile şi răcelile.

O alimentație adecvată ajută la curățarea plămânilor de mucus, gudron şi toxine dăunătoare cât mai curând posibil după fumat.

Se recomandă includerea următoarelor alimente în dietă:

  1. Porumbul dulce conține un antioxidant puternic numit beta criptoxantină, care poate ajuta la prevenirea cancerului pulmonar.
  2. Produse care conțin seleniu: cod, diverse cereale, ton, somon.
  3. Portocala este o sursă naturală de minerale şi vitamine benefice. Consumul unui fruct pe zi va fi benefic.
  4. Ceai de ghimbir. Ghimbirul facilitează respirația, ajută la eliminarea gudronului și a toxinelor din plămâni și accelerează metabolismul.
  5. Ceai cu adaos de ace de pin. Ace tinere de pin funcționează cel mai bine.

Cum se curăţă plămânii după fumat cu medicamente?

Pentru a vă curăța plămânii cât mai repede posibil după fumat, medicul dumneavoastră vă poate recomanda un curs de medicamente. Cel mai adesea este Gedelix, Ambroxol, Ascoril, Mucoltin. Durata de utilizare şi dozare sunt determinate de caracteristicile individuale ale organismului şi de stareal sistemului respirator.

Sursă