Usturoiul împreună cu lămâia poate face minuni pentru sănătate

Reteta 1


Spalati bine 3 lamai si stergeti-le, apoi stoarceti zeama intr-un borcan. Coaja si pulpa ramase se dau prin masina de tocat si se pun intr-un alt borcan.
Curatati 3 capatani de usturoi si zdrobiti-le bine.

Amestecati toate ingredientele si turnati 2 litri de apa fiarta si racita.
Acoperiti vasul cu tifon si lasati pentru 72 de ore la frigider. Ulterior strecurati prin 4 straturi de tifon si depozitati lichidul in sticle inchise etans. Se pastreaza la rece.


Reteta 2


Taiati 4 lamai spalate in jumatati si se pun la blender alaturi de 4 capatani de usturoi curatati. Daca nu aveti blender, ii puteti marunti cu un cutit. Puneti ingredientele la fiert in 2l apa. Amestecati din cand in cand.

Dupa ce da in clocot, stingeti focul si lasati sa se raceasca. Dupa ce a ajuns la temperatura camerei, separati pulpa de lichid cu o strecuratoare. Lichidul se pune in sticle si se pastreaza la frigider.


Administrare:


Se consuma 5 zile, de 4 ori pe zi, 50ml cu o jumatate de ora inainte de masa. Dupa 10 zile de pauza, cura se poate relua.
Nota: Acest continut ofera numai informatii generale. Nu este in nici un caz un substitut pentru o opinie medicala calificata. Consultati intotdeauna un specialist sau medicul pentru mai multe informatii.