Un pahar cu apa baut dimineata pe stomacul gol face minuni

Specialiştii au studiat efectele paharului cu apă pe stomacul gol şi au rămas uimiţi.
Aproximativ 250 ml de apă reprezintă exact cantitatea de lichid de care organismul nostru are nevoie în unele momente, cum ar fi dimineaţa imediat după trezire sau pe stomacul gol înainte de masă. Daca vom creşte această cantitate, atunci trebuie să ne alegem un singur moment din zi: dimineaţa.

Rezultatele cercetărilor efectuate iniţial în Japonia, dar apoi preluate şi de alte echipe de specialişti din întreaga lume, arată că:

.1-4 pahar cu apă dimineaţa imediat după trezire asigură o vindecare/ameliorare sigură pentru afecţiuni şi tulburări ca: durerea de cap prin deshidratare sau pe fond vascular; astmul bronsic; obezitate; hemoroizi; previne tulburările digestive precum diareea sau voma, dar ameliorează totodată şi simptomele în caz de diaree şi vomă; răceala; palpitaţii; pietre la rinichi; cistită, ficatul obosit, tulburări de vedere; gastrita; artrita; diabet; afecţiuni genitale; piele uscată sau care se descuamează uşor etc.

Paharul cu apă de dimineaţa – Top 5 beneficii pentru sănătate

5. Detoxifică colonul şi scade aciditatea gastrică de peste noapte.
4. Purifică sângele şi accelerează metabolismul.
3. Îmbunătăţeşte activitatea musculară şi echilibrul limfei în organism.
2.Ajută in eliminarea surplusului de kilograme! 4 pahare cu apă în fiecare dimineaţă poate duce la accelerarea metabolismului cu 40% pentru primele ore ale zilei.
1.Lumineaza tenul. Apa ajută în purificarea sângelui, ceea ce se observă şi la nivelul pielii. Tenul devine mai tânăr, mai luminos.

Preluat: https://sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro/