Macerat de usturoi cu propolis și miere.

Macerat de usturoi cu propolis și miere.  Este un preparat indicat pentru răceală, gripa, imunitate, oboseala fizica și psihica.

125 g de usturoi se lasă la macerat, timp de 10 zile, în 125 ml de alcool de 96°. Când au trecut cele 10 zile, se strecoară, obținându-se aproximativ 200 ml de macerat.

40 g de propolis se amestecă în 60 ml de alcool de 96°, apoi se lasă să se evapore alcoolul până se obține o pasta moale. La sfârșit, se amestecă maceratul de usturoi și extractul alcoolic de propolis cu 50 g de miere, de preferat miere de salcâm.

Mod de administrare: în prima zi se ia o picătură dimineața, 2 la prânz și 3 seara. Începând cu a doua zi se mărește doza cu 3 picături pe zi, ajungându-se în a 6-a zi la 16 picături dimineața, 17 la prânz și 18 seara.

Din ziua a 7-a se scad câte 3 picături până în ziua a 10-a, iar în ziua a 11-a se administrează doza cea mai mare de câte 25 de picături dimineața, la prânz și seara.

Acest procedeu se repetă până se ajunge la 100 de zile de tratament continuu, după care se face pauză de 60 de zile, apoi se reia tratamentul. Este indicat ca în cazul în care apar neplăceri stomacale să se renunțe la tratament.

Este un preparat indicat pentru răceală, gripa, imunitate, oboseala fizica și psihica. Intareste organismul si da forta.

Preluat: https://sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro/