Siropul de casă pentru tuse, care ajută la eliminarea flegmei din plămâni

Ceapa are un puternic efect antiinflamator și dezinfectant. Pentru a completa tratamentul împotriva tusei, încearcă să pui o farfurie cu ceapă tăiată lângă pat în timpul nopții.

Există diferite tipuri de tuse. Așa-numită „tuse cu expectorație” ( termen medical) este însoțită de anumite simptome, împotriva cărora remedii populare sunt foarte eficiente.

În acest articol vei afla mai multe simptome despre siropul de casă care ajută la eliminarea flegmei din plămâni, precum și despre alte remedii populare.

Tusea este un răspuns natural al organismului la un iritant ( în acest caz, mucusul ) care îl deranjează și nu este eliminat din plămâni în mod natural. Simptomele tusei cu expectorație includ:

După cum am menționat anterior, mucusul poate avea diferite culori, iar acest aspect este important de lua în considerare pentru a ști cum să-ți îmbunătățești starea:

Siropul de casă pentru tratarea tusei și a flegmei. Acesta este un remediu foarte eficient pentru eliminarea mucusului din plămâni, care poate fi folosit pentru copiii mici. Ingredientele necesare:

Remedii populare împotriva tusei cu expectorație. Poți completa siropul, a cărui rețetă am prezentat mai sus, cu alte remedii populare împotriva flegmei.

O altă posibilă este să prepari un ceai dintr-o ceapă și un litru de apă clocotită ( bea trei căni de ceai strecurat și îndulcit cu miere, ghimbir și lămâie ).

Sursă