Secretele pe care nimeni nu ți le va spune: Lămâia, sarea și piperul pot trata multe boli și afecțiuni!

Când suntem bolnavi, avem nevoie de agenți extrem de puternici, care conțin substanțe antibacteriene, antivirale și care să ne întărească sistemul imunitar. Poate prima dată vă vine în minte suc de lămâie. Magneziu, calciu, vitamine, acid citric sunt doar câțiva compuși care tratează în mod pozitiv bolile și infecțiile. Acesta stimulează digestia și are o influență mare asupra pierderii în greutate.

Dureri în gât: poate fi vindecată numai cu o lingura de suc proaspăt de lămâie, 1/2 linguriță de piper și o linguriță de sare de mare dizolvată în apă caldă. De mai multe ori faceți gargară cu acest amestec și durerea va dispărea.

Calculii

Depozitele solide și fluide digestive care se acumulează în vezica biliară sunt cunoscuți sub numele de calculi biliari, și deși ele pot fi îndepărtate chirurgical, pot fi vindecate cu succes cu remedii naturale. Se amestecă 3 linguri de ulei de măsline, 1 lingură suc proaspăt de lămâie și puțin piper. Acest amestec se ia dimineața pe stomacul gol pentru a scăpa de calculii biliari.

Leziuni în cavitatea bucală

O lingură de sare de Himalaya se dizolvă în apa caldă după fiecare masă poate ajuta la lupta împotriva bacteriilor dăunătoare și vindecă răni în gură.

Greață și vărsături

Greața se poate evita prin combinația de piper și lămâie. Se amestecă o lingură de suc de lămâie proaspăt stors și puțin piper negru în apă călduță. Se bea amestecul încet, până vedeți ca vă veți simți mai bine.

Atacuri de astm

Aveți nevoie de 10 boabe de piper negru, 2 căței de usturoi, 15 frunze de busuioc și apă clocotită. Peste aceste produse se toarnă apă clocotită și se lasă să stea așa 15 minute, apoi se așează într-un borcan și se adaugă două linguri de miere. Amestecul poate fi păstrat în frigider și până la două săptămâni.

Dureri de dinți

O jumătate de linguriță de piper negru și cuișoare tratează durerile de dinți. De asemenea, este important să se evite alimente îndulcite.

Dacă doriți să pierdeți în greutate beți un pahar cu apă în care adăugați 1/4 linguriță de piper negru măcinat, 2 linguri suc de lămâie și o lingură de miere. Consumați o dată pe zi.

Sursă