Scăpați de durerile articulare cu acest remediu

Durerile articulare pot apărea atât la persoanele în vârstă, cât și la tineri, afectând una sau mai multe articulații ale corpului uman.

Infecțiile, afecțiunile inflamatorii acute sau cu evoluție cronică, reumatismul degenerativ, traumatismele, mișcările repetitive sau stresul cauzat de utilizarea excesivă, prin presiuni, tracțiuni, torsiuni articulare, supraponderalitatea și nu numai, sunt cauze care duc la manifestarea durerilor articulare.

Dificil de suportat, durerile articulare induc o stare de disconfort și pot fi însoțite de sensibilitate exagerată la atingere, edem și inflamație, roșeață și temperatură cutanată crescută la nivel locoregional, alături de limitarea mișcărilor articulare, cu restricționarea mobilității.

Un tratament care ajută la ameliorarea rapidă a durerilor articulare este cel al vindecătorului rus Gennady Petrovich Malakhov.

Un leac eficient al medicinii tradiționale, împotriva durerilor articulare, despre care vindecătorul spune că ameliorează eficient durerea și îmbunătățește mobilitatea articulațiilor este următorul:

Durerile articulare, ameliorate prin metode naturale

Remediul contra durerilor articulare

Remediul se aplică seara, înainte de culcare.

Ingrediente

  • miere lichidă de foarte bună calitate;
  • făină;
  • oțet de mere organic;
  • alcool de 80 de grade.

Mod de prepare

Se prepară un amestec din cantități egale de miere, oțet de mere organic, făină și alcool de 80 de grade.

Se amestecă foarte bine toate ingredientele. astfel încă să rezulte un aluat. Dacă mai este necesar, în compoziție mai poate fi adăugată o cantitate mică de făină. Se amestecă din nou, în așa fel încât aluatul să aibă o consistență optimă.

Aplicare

Aluatul obținut se întinde în formă de turtă și se aplică pe articulația dureroasă. În continuare, se acoperă cu o folie iar peste acesta se pune un prosop de bumbac sau un fular, astfel încât să nu cadă în timpul nopții.

Se lasă să acționeze întreaga noapte, iar dimineața se aruncă, deoarece aluatul poate fi utilizat o singură dată. Tratamentul se aplică până la ameliorare.

Oțetul de mere cu miere alină durerile articulare

Cura de oțet de mere și miere este un adjuvant foarte bun în reumatism, dureri articulare, având efecte de dezintoxicare a organismului foarte puternice. Anumite substanțe conținute de oțetul de mere organic au efecte antiinflamatoare articulare, împiedicând procesele de îmbătrânire si de degenerare a cartilajelor și a epiteliilor.

Sursă