Scandal între Klaus Iohannis și Marcel Vela

Un scandal uriaș a izbucnit între președintele Klaus Iohannis și ministrul Marcel Vela, după ce acesta din urmă a anunțat că polițiștii vor împărți lumina de Paște, potrivit unor surse.

De altfel, acesta ar fi și motivul pentru care Klaus Iohannis susține, acum, o ședință cu membri Guvernului, printre care și ministrul Marcel Vela.

Totul a început cu anunțul lui Marcel Vela despre faptul că polițiștii vor împărți lumina în noaptea de Înviere. Cei care ar fi fost dezamăgiți total de decizia lui Vela ar fi fost Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și Florin Cîțu, ministrul de Finanțe.

Cei doi s-au plâns premierului Ludovic Orban că prin decizia luată, Marcel Vela își bate joc de toate măsurile luate până în prezent și că pune în pericol tot ce au realizat.

Mai mult, decizia luată de Marcel Vela, în calitate de ministru de Interne, ar fi fost luată fără acordul membrilor Guvernului și, mai mult decât atât, fără acordul președintelui Iohannis.

La ședința de astăzi, Iohannis se așteaptă ca Marcel Vela să retragă ordinul dat ieri cu privire la polițiștii care vor împărți lumina de Paște.

Preluat: notulai.ro