Rețetă pentru defundarea arterelor și curățarea vaselor de sânge

Fără îndoială, una din cele mai comune cauze ale bolilor cardiovasculare de astăzi este ateroscleroza, caracterizată prin depunerea excesivă de colesterol, grăsimi și calciu din dânge ân pereții arterelor. Astfel, fluxul sangvin este îngreunat, aportul de sânge la țesuturi este micșorat, arterele se îngustează și se întăresc, și se pot chiar înfunda.

Desfundarea arterelor – rețetă

Această rețetă de suc nu numai stopează progresia aterosclerozei prin reducerea depozitelor de grăsimi și curățarea arterelor, ci ajută inclusiv la protejarea inimii de infarct.

Ingrediente:

⦁ 1 cană de suc de rodie
⦁ 1 cană de suc de hrean
⦁ 1 căpățână de usturoi zdrobit
⦁ 1 cană de oțet de mere natural
⦁ 1 cană de apă
⦁ 3 cani de miere

Preparare:

În funcție de posibilitățile fiecăruia, rodia se poate înlocui cu porumbele, iar sucul de hrean cu suc de ghimbir. Se pun toate ingrediente la fiert într-un vas, la foc mic. Amestecați constant, până când cantitatea de lichid scade la 3 căni.

Se ia vasul de pe foc, și preparatul se lasă la răcorit. Se adaugă mierea de albine, și se amestecă bine, până la omogenizare. Preparatul obținut se transferă într-un borcan curat, cu capac. Se păstează la frigider.

Aministrare

Se ia câte 1 lingură, de 3 ori oe zi, înainte de mese. Pe toată durata tratamentului, sau mai bine zis, pe toată durata vieții, este bine să mențineți o dietă sănătoasă, și să faceți mișcare, pentru desfundarea vaselor inimii, menținerea în formă și îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Riscurile înfundării vaselor de sânge.

Ateroscleroza este o boală gravă, progresică, care afectează buna desfășurare a circulației sangvine . Pe măsură ce depozitele grase continuă să crească și să se întărească, accesul sângelui la organele vitale ale corpului este obstrucționat, inclusiv la inimă sau la creier, crescând astfel riscul de infarct sau atac vascular – celebral prin înfundarea vaselor de sânge sau formarea de cheaguri se sânge.

Sursa