Remedii pentru protecție și regenerare hepato-biliară,,constipaţie si hrana pentru creier.

Remedii pentru protecție și regenerare hepato-biliară,,constipaţie si hrana pentru creier.

Ingrediente: miere, pul­bere de armurariu.

Luați câte o linguriță de pulbere de armurariu, în amestec cu o lingură de miere, de două ori pe zi, la distanță de o oră, înainte sau după mese. Preparatul sprijină deto­xifierea și regenerarea hepato-biliară. Este util în hepatită cronică, stea­toză hepatică, dischinezie biliară și alte boli he­pato-biliare.

Pulberea de armurariu se obține prin măcina­rea semințelor de armurariu. Se găsește și la magazine naturiste și farmacii.
.

Constipație

Ingrediente: o lingură miere, un pahar cu apă.

Puneți o lingură de miere în­tr-un pahar înalt. Umpleți paharul cu apă călduță. Beți acest amestec dimineața, pe stomacul gol.

Mierea este un laxativ natural foarte ușor. Cele mai bune soiuri de miere sunt cele de salcâm, roz­marin, de pădure sau polifloră. Folosiți remediul până când simptomele dispar.

Hrană pentru creier

Ingrediente: o ceapă mare, miere.

Tăiați ceapa în cuburi mici, puneți-o într-un borcan și adăugați suficientă miere pentru a aco­peri complet bucățile de ceapă. Lăsați amestecul peste noapte, la temperatura camerei, în borcanul închis ermetic, apoi strecurați conținutul. Luați câte o lingură din siropul rezultat, de mai multe ori pe zi.

Preluat: https://sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro/