Pastila Naturală Și Ieftină, Bună Pentru Ficat Și Tot Corpul

Curăţarea intestinelor cu cărbune medicinal – Multe boli se dezvoltă în intestine. În urma consumului de produse nesănătoase şi administrarea medicamentelor puternice, sfincterele îşi pierd elasticitatea şi rămân deschise, ceea ce provoacă formarea de materii reziduale, toxice, iar substanţele hrănitoare se extrag mai greu.

Curăţarea regulată a intestinului subţire, cel puţin o dată la 6 luni, aduce beneficii mari sănătăţii. Răcelile frecvente, lipsa de concentrare, oboseala şi somnolenţa se vor diminua vizibil. La femei, cu 2 zile înainte de începerea menstruației se opreşte curăţirea şi se reia cu 2 zile după. Detoxifierea cu cărbune medicinal – Carbunele activ neutralizeaza materiile reziduale, toxice, din intestin

Reguli de folosire a cărbunelui – Se iau pastile de cărbune medicinal activ de la farmacie. Pastilele se beau pisate. În timp ce se iau pastilele, nu se administrează alte medicamente. Dacă, totuşi, sunt necesare alte medicamente, se administrează cu 3 ore după luarea cărbunelui.

Administrarea cărbunelui – Se ia zilnic, timp de 1 săptămână, înainte de masă, câte 1 lingură de cărbune amestecată cu miere sau cu apă. Purificarea va fi mult mai eficientă dacă înainte de culcare se bea 1 cană de ceai de păpădie. Cura de curăţire se face cel puţin o dată la 6 luni.