Lucrurile Care Prevestesc Norocul – Dacă Găsești Unul Din Ele, Fericirea Va Intra În Viața Ta

Potcoavă

O potcoavă găsită reprezintă simbolul norocului și a prosperității. Pentru a atrage bunăstarea în casa ta, trebuie să atârni potcoava găsită deasupra ușii casei. Acest ritual are rădăcini străvechi, căci în trecut doar oamenii înstăriți își puteau permite să aibă cai.

Ceas

Dacă găsești un ceas care funcționează – e semn că începe o perioadă nouă și favorabilă în viața ta. De asemenea, se consideră că este o oarecare avertizare de Sus. Un asemenea lucru găsit te face să te gândești că timpul fuge înainte și nu așteaptă pe nimeni. E cazul să-ți amintești de lucrurile nefinisate și să îndeplinești pormisiunile date, pentru ca viața să îți aducă doar bucurie. Nu ar trebui să porți ceasul, însă ar fi un mare noroc dacă ai reuși să găsești proprietarul și să-i întorci lucrul pierdut.

Cheie

Se consideră că cheia servește drept ocrotitoare a casei de duhuri și intenții rele. Cu cât mai veche este cheia găsită, cu atât mai multă energie va oferi pentru a proteja casa.

Nasture

Cel ce găsește un nasture, foarte curând va primi vești plăcute. Cu cât mai multe găuri are, cu atât mai mult noroc îți va aduce. Proprietarul fericit poate face din acest nasture un talisman, care protejează de deochi. Trebuie să-l legi cu ață roșie și să-l porți cu tine, însă nu la vedere.

Inel

Pentru o tânără femeie, un inel găsit simbolizează o veste bună în viața personală. Poate fi o căsătorie, o declarație de dragoste mult așteptată sau o întâlnire de soartă. Însă ceilalți ar trebui să se ferească de un astfel de lucru găsit. Se consideră că un inel găsit poate distruge o căsnicie sau aduce probleme în familie.

Monedă

O descoperire plăcută poate deveni moneda. Cu cât aceasta este mai veche, cu atât mai mult noroc poate aduce. Un asemenea lucru găsit poate deveni un talisman care atrage prosperitatea și succesul financiar proprietarului său.

Mănuși

Dacă întâlnești în cale o pereche de mănuși – e semn că vei cunoaște o persoană plăcută. Dacă sunt din piele, atunci acestea aduc norocul în afaceri. Nici într-un caz nu le lua acasă, lasă-le unde le-ai găsit, posibil stăpânul se va întoarce după ele.

Flori de liliac

Foarte puțini știu, că liliacul ca și trifoiul aduce noroc. Dacă ai găsit o floare cu cinci sau mai multe petale, pune-ți o dorință apoi înghite floarea norocoasă. Din aceste flori se primesc niște talismane excelente. Lasă floarea să se usuce, apoi poart-o cu tine în portmoneu sau în geantă.

Buburuza

Dacă vezi o buburuză în cale, înseamnă că vei avea noroc. În cultura multor popoare se consideră că bucuruza este locuitoare a Cerului, care din când în când se coboară pe Pământ pentru a transmite voia Celui de Sus. Trebuie să o iai în mână și să-i șoptești dorința ta apoi să o lași să zboare.