LUNA NOUĂ ÎN TAUR – Cum sunt afectate zodiile

Luna Nouă în Taur – 5 mai 2019

Luna Nouă în Taur se va forma în primele ore ale zilei de 5 Mai. Această configurație astrală pune accentul pe segmentul sentimental, pe generațiile tinere în general, deschizându-se o etapă cu multe rectificări privitoare la relațiile sentimentale, la relațiile părinți-copii, la educația oferită de către societate tinerelor generații. Astrologii susțin că, prin ajutorul fenomenului de Luna Nouă în Taur se vor redefini, așadar, conceptele referitoare la familie, relații familiale, copii, iubire.

Luna Nouă reprezintă începutul unui nou ciclu lunar și survine la aproximativ fiecare 29 de zile, când Pământul, Luna și Soarele sunt poziționate în linie dreaptă, iar Soarele și Luna au aceeași longitudine. Se știe că Luna are o energie puternică, cu efect asupra mareelor și creșterea plantelor. Nu suntem nici noi, oamenii, străini de energia Lunii Noi, astfel că vom simți imboldul de a ne reevalua visele, de a neerinventa, de a repune pe tapet cele mai înalte valori ale ființei noastre.

Astfel că, fiecare zodie va simți efectul Lunii Noi în semnul Taurului, ce se va forma duminică, 5 mai. Nativii vor nutri imboldul de înnoire, de înfrumusețare a vieții, de îmbunătățire a imaginii, dar și de reglare a unor conturi în ce privește luptele în care s-au simțit trași în ultimele săptămâni.

Totodată, Energia Taurului va fi destul de puternic activată, semn că nativi vor ști cum să gestioneze orice situație, se vor preocupa de siguranța lor și în toate alegerile vor avea în vedere în primul rând ce pierd și ce câștiga.

Zodiile sunt remarcabil sprijinite de Luna Nouă în Taur, care pot avea idei minunate, revoluționare, care se pot bizui pe instinctul lor.

Luna Nouă în Taur care se perfectează duminica aceasta marchează,a șadar, debutul unei perioade în care trebuie să urmărim consolidarea acelor sectoare ale vieților noastre care au avut parte de multe fluctuații în ultima vreme. Dea semenea, ne vom consolida și prosperitatea financiară.