Lucrurile pe care bărbații le urăsc la o FEMEIE

1. Prea mult machiaj

Deși mulți bărbați admiră celebritățile acoperite de machiaj, nu același lucru se întâmplă și în cazul femeilor din preajma lor. Bărbații preferă femeile cât mai naturale. Prea mult machiaj te va transforma în ceva ce nu ești, iar bărbatul de lângă tine îți știe adevărata față.

Frumusețea vine din interior, nu din tonele de machiaj. Este perfect normal să ai grijă de aspectul tău, însă nu exagera. Atunci când te demachiezi și îi arăți bărbatului de lângă tine adevărata față, el te va aprecia cu adevărat.

2. Prea multă dramă Bărbații urăsc drama.

În cazul în care intenționați să faceți o dramă pentru a fi observate, veți obține acest lucru, dar într-o manieră negativă. Bărbații preferă femeile simple și disprețuiesc complexitatea. Nu ar avea nevoie de o femeie care să facă scene peste tot.

3. Bârfa Oamenii iubesc bârfa, dar nu în mod constant.

Poți să vorbești cu bărbatul de lângă tine despre ceva care s-a întâmplat în jurul vostru, dar ai grijă să nu o faci prea des. Când alege să își petreacă timpul cu tine, își dorește să fie ceva frumos, de calitate. O femeie bârfitoare îl va dezgusta, mai ales dacă aceasta îi bârfește și prietenii.

4. Vorbești despre fostul

Poate că fostul tău prieten era un idiot, dar chiar și așa a existat o perioadă când l-ai plăcut. Nu îți aduce fostul prieten într-o discuție cu actualul partener pentru că asta îl poate face să fie gelos. Nimănui nu îi place o femeie care vorbește mereu despre trecutul ei cu un alt bărbat.

5. Nu faci nimic cu viața ta

Nu trebuie să fii la fel de productivă precum partenerul tău, dar nici să nu ai nicio ocupație. Un bărbat nu este atras de o femeie care nu face nimic legat de viața ei. Bărbații au nevoie de femei care să îi sprijine, să îi motiveze și de care să se mândrească.