Iod magic – așa numită soluție de iod cu usturoi și minunatele sale proprietăți vindecătoare

Iod magic – așa numită soluție de iod cu usturoi și minunatele sale proprietăți vindecătoare. Susținătorii medicinei tradiționale sunt convinși că iodul cu usturoi poate vindeca un număr mare de boli diferite.

Este folosi în tratamentul varicelor, ciupercii unghiilor, pinteni calcaneai și chear și pentru mărirea sânilor.

Această tinctură ajută la tratarea vânătăilor și rănilor. Umflăturile și vânătăile dispar în doar câteva zile. Dacă vorbim despre boli ale articulațiilor, atunci pentru un efect maxim de tratament simultan.

Tratamentul articulațiilor cu remedii populare

Pe ce se bazează tratamentul articulațiilor cu usturoi și iod? În medicina populară, iodul este apreciat pentru efectul său de restaurare și regenerare cu eliminarea simptomelor de umflare. Plasa de iod are un efect antiinflamator și analgezic în tratamentul afecțiunilor comune ale articulațiilor – artrită, poliartrită. gută, artroză.

Și, deși medicina oficială este suspectă de proprietățile de vindecare ale iodului aplicat pe piele, recenziile oamenilor servesc drept dovadă a eficacității remediului.

Iodul provoacă iritații locale ale pielii, ajută la ameliorarea durerii. Pătrunzând prin piele în vasele de sânge, se răspândește în tot organismul și are un efect bactericid în capilare. Tinctura de iod cu alcool ajută la dilatarea vaselor de sânge și la reducerea congestiei articulațiilor inflamate.

În ceea ce privește usturoiul, acesta conține substanța alicină, care este un antibiotic natural. Usturoiul ajută la eliminarea inflamației și distruge microorganismele dăunaătoare.

Iod magic

Ingrediente:

  • 3-4 căței de usturoi
  • 30 ml iod ( aproximativ 3 flacoane )
  • recipient din sticlă închisă la culoare pentru produsul finit

Mod de pregătire:

  1. Tocați mărunt usturoiul
  2. Transferați-l într-un recipient pregătit
  3. Se toarnă iod astfel încât să acopere tot usturoiul.
  4. Agitați și infuzați timp de o săptămână într-un loc întunecat.

Iodul cu usturoi este folosit exclusiv extern. Îl poți aplica pe zona inflamată de cel mult 3 ori pe săptămână. Înainte de a aplica iod, curățați pielea cu apă cu săpun și uscați-o . Nu aplicații lichid într-un loc solid, acesta poate provoca iritații severe.

Această soluție minunată poate trata toate zonele cu probleme: genunchi, spate, articulații, orice răni și vânătăi. Durerea și vânătăile vor dispărea foarte repede. Avantajul acestui instrument este simplitatea și accesibilitatea, deoarece componentele necesare pot fi găsite în orice casă.

Înainte de a începe tratamentul cu tinctură de iod, este imperativ să faceți un test de toleranță pentru acest medicament.

Aplicați pe zona sensibilă a pielii ( suprafața interioară a antebrațului, curba interioară a cotului ) 2-3 linii subțiri de medicament. După 15 minute, examinați pielea pentru iritații, roșeață, vezicule.

Dacă apar, nu puteți folosi iod pentru tratament.

Contraindicațiile pot fi și probleme ale glandei tiroide, reacții alergice, febră, sarcină.

Sursă