Frunzele de PĂTLAGINĂ vindecă ORICE fel de RANĂ, oricât ar fi de VECHE, inclusiv ULCERUL VARICOS şi TUMORILE

Terapeuta de origine austriacă Maria Treben scrie în cartea sa celebră „Sănătate din Farmacia Domnului” că pătlagina este un remediu miraculos pentru răni, cunoscut din vremuri îndepărtate.

Locuitorii de la sate cunosc forța vindecătoare a acestei plante, și atunci când se rănesc la picioare, culeg frunze proaspete de pătlagină şi le aplică pe rană.

pătlagina vindecă orice rană

De asemenea, atunci când o broască este muşcată de un păianjen, aceasta se grăbeşte spre pătlagină, deoarece o ajută.

Boli în care se poate folosi pătlagina

Frunzele verzi de pătlagină, fărâmiţate, pot fi folosite cu succes în următoarele cazuri:

  • crăpături
  • tăieturi
  • înțepături de viespe
  • muşcături de câine turbat
  • muşcături de șerpi sau alte animale veninoase
    băşici (frunzele se pun în pantofi)
  • tumoare benignă sau malignă
  • tromboză
  • ulcer varicos care nu se vindecă

Cazuri de răni incurabile vindecate cu pătlagină

Despre această plantă se spune că poate vindeca orice rană, oricât de gravă sau veche ar fi. În carte ne este relatat cazul unei femei care a folosit cu succes pătlagina pentru a o trata pe vecina ei suferindă de ulcer varicos la picior de 17 ani. Boala era atât de gravă, încă femeia nici nu mai putea ieşi din casă.

După ce i-a aplicat frunzele de pătlagină, rana s-a închis la scurt timp şi nu s-a mai deschis.

Un alt caz ne arată că pătlagina poate tămădui inclusiv rănile deschise ale piciorului amputat. Un invalid de război cu o proteză la picior a dezvoltat răni deschise din cauza caniculei. Nici un tratament nu l-a ajutat. După aplicarea frunzelor de pătlagină, rănile s-au închis peste noapte.

Însăşi terapeuta Maria Treben mărturiseşte că s-a tratat de o mușcătură puternică pe obraz care îi provoca dureri mari cu pătlagină. Locul mușcăturii s-a transformat într-un nodul întărit, care a dispărut peste noapte după tamponarea zonei cu frunze de pătlagină frecate între degete.

Sursa