Dureri articulare – 5 antiinflamatoare naturale

Curcuma are proprietăți antiinflamatorii și analgezice similare cu ibuprofenul și este cu siguranță o alteranativă mai sănătoasă la acest medicament popular. Aflați cum să ameliorați durerile srticulare fără medicamente.

Durerea la nivelul articulațiilor genunchilor sau a degetelor este o problemă destul de frecventă și recurgem apropae întotdeauna la medicamente pentru ameliorarea siptomelor. Dar știați că există antiinflamatoare naturale fantastice care sunt la fel de eficiente în combaterea durerilor articulare? Desigur, trebuie să urmați întotdeauna instrucțiunile medicului dumneavoastră, dar dacă sunteți acasă și intenționați să luați ibuprofen sau alt analgezic, Încercați mai întâi câteva produse naturale.

Veți fi suprinși de ce ușurare le pot oferi!

  1. Rozmarin pentru dureri articulare

Rozmarinul este o plantă aromatică și medicinală bine cunoscută folosită în bucătăria mediteraneană. Acesta adaugă o aromă specifică multor feluri de mâncare și este utilizat în multe remedii casnice. Știați că funcționează și ca un calmant natural al durerii? Datorită acestui fapt, este minunat pentru ameliorarea tuturor durerilor articulare.

Proprietățile sale analgezice provin din acidul ursolic, care este excelent pentru combaterea infecțiilor care apar în cartilaj și articulațiile mâinilor și genunchiilor. Nu provoacă efecte secundare. Vedeți cum ar trebui să utilizați rozmarinul pentru ameliorarea durerii.

Ingrediente:

  • 200 de grame de rozmarin
  • 2 căni de apă ( 400 ml )

Pregătirea

Trebuie doar să pregătiți ceai. Se fierbe apa și se adaugă frunzele de rozmarin. Lasă-le să se îmnoaie timp de 20 de minute până când apa se răcește la temperatura camerei. Puteți bea zilnic două pahare din această soluție

2. Coada calului

puteți cumpăra coada calului în magazinele de alimente naturale. Este unul dintre cei mai puternci agenți antiinflamatori naturali și oferă organismului vitamine și minerale importante.

Cum trebuie luat? Un ceai simplu, de două ori pe zi, este suficient. Este atât de simplu!

3. Curcuma pentru dureri articulare

Acest condiment este originar din Asia, acest condiment pe bază de plante este utilizat în mare măsură în aromele alimentelor, dar este, de asemenea, excelent pentru durerile articulare. Asigurați-vă că încercați curcuma înainte de a utiliza ibuprofen.

Sursa