Ceaiul de stafide: ameliorează acneea, întărește oasele și îmbunătățește sănătatea generală

Apa cu stafide are proprietăți foarte benefice, ajută la acneea, ajută la curățarea organismului de toxine și toxine. Stafidele, ca și strugurii, sunt foarte sănătoase. Mai mult, primul produs este deosebit de benefic dacă este îmbibat în apă și consumat dimineața.

Stafidele ajută la îmbunătățirea digestiei și stimularea sistemului imunitar.

Obișnuința de a înmuia și mânca stafide are multe beneficii pentru sănătate.

Digestia este îmbunătățită

Stafidele sunt foarte bogate în fibre, care curăță de toxine, îmbunătățește funcționarea tractului gastro-intestianal. Separat, merită subliniat faptul că un astfel de produs are și propietăți laxative. Deci, este util pentru cei care au probleme cu scaunul, contipație. în plus, această curățare de stafide ajută la eliminarea acneei de pe față. Și toate acestea se datorează faptului că substanțele nocive sunt eliminate din corp. Pielea devine mai netedă și mai sănătoasă.

Stimularea sistemului imunitar.

Stafidele conțin vitamine precum B și C. Sunt foarte puternice în întărirea sistemului imunitar. Iar primul este bun pentru nervi. Prin urmare, stafidele înmuiate în apă curată simplă sunt foarte utile de consumat în fiecare zi. Astfel, bolile nu vor fi înfricoșătoare, în special gripa și răcelile.

Oasele devin mai puternice.

Stafidele sunt foarte bogate în calciu. Aceasta înseamnă că întărește în mod activ sistemului osos. Astfel, produsul ajută și la protejarea împotriva unei boli atît de periculoase precum osteoporoza și altele.

Protejează împotriva anemiei

Cu anemie, există o slăbiciune foarte puternică, depresie, pierderea forței și alte probleme. Această boală nu este ușor de combatut. Acest tip de stafide, ca și stafidele, este bogat în fier. Din cauza lipsei acestui mineral se poate provoca anemia. Mâncând stafide, circulația sângelui se îmbunătățește, organismul este completat cu substanțe utile, ca urmare, boala se retrage.

Stafidele sunt bune pentru ficat și îmbunătățesc starea pielii prin întinerirea acesteia.

Pentru un ficat sănătos.

Acest produs alimentar este de fapt unul dintre cele mai bune fructe uscate, care este capabil să activeze apărarea organismului și procesele de eliminare a toxinelor, otrăvurilor și substanțelor nocive. Cu alte cuvinte, toate aceste substanțe dăunătoare încetează să mai persiste în ficat, reducând astfel riscul bolii sale.

Protecția împotriva oboselii

Fructele uscate conțin destul de multă glucoză și zaharoză, care alimentează rezervele de energie din corpul uman. Deci, nici oboseală nu este amenițată atunci când o utilizați.

Fără respirație urâtă

Acest produs alimentar sănătos este, de asemenea, cunoscut pentru proprietățile sale antibactere. Dacă este consumată în mod regulat, igiena orală poate fi menținută în acest fel.

Starea pielii se îmbunătățește

Produsul conține vitaminele A și E, care stimulează acti producerea de noi celule sănătoase ale pielii. Dacă luați obiceiul de a mânca acest fruct uscat dulce, atunci acesta va fi hidrata derma într-un mod natural, făcându-l mai sănătos, mai fin, mai tânăr și mai proaspăt. Și poți uita complet de acnee.

Acidul stomacului neutralizant

Fructele uscate înmuiate conțin destul de mult calciu și magneziu, care sunt capabili să neutralizeze acidul din stomac. Acest lucru previne multe boli. Mai ales acidoză, care poate duce la acnee, fierbe de carbunucul, dureri de cap, slăbiciune și chiar psoriazis.

Pregătire

Ar trebuie să luați aproximativ 150 de grame de stafide, să le puneți într-o craticioară, și să turnați două pahare cu apă curată. Dar înainte de aceasta, spălați bine stafidele. Apoi puneți pe aragaz și fierbeți 10 minute la foc mic. Lăsați-l să stea acoperit, până dimineață. Dimineața se consumă.

Sursa