De necrezut! Ce a găsit o craioveancă în cutia sigilată a unui iPhone Xs cumpărat de la Media Galaxy

O craioveancă a vrut atât de mult să dețină un iPhone XS MAX 256 GB, încât a făcut o comandă pe site-ul Media Galaxy, achitând  online 6.800 de lei.

Atunci când s-a prezentat la magazin pentru a-și ridica telefonul, a avut o surpriză foarte mare la desigilarea acestuia.

“Am fost la Media Galaxy, la magazinul din curtea fostei uzine Electroputere Craiova. Am spus că vreau să cumpăr un smartphone iPhone XS MAX, iar angajaţii au zis că nu-l au pe stoc, dar îl pot comanda online şi în 3 zile lucrătoare îl voi primi. Aşa am făcut. Am făcut comanda, am achitat factura de 6.800 de lei şi am plecat acasă. Am văzut că pe bon că furnizorul telefonului era Altex”, povesteşte tânăra.
 
În cursul zilei de joi, 31 ianuarie, femeia a fost sunată de companie pentru a se prezenta la magazin sa-şi ridice produsul.

“Un angajat mi-a adus cutia. Mi-a arătat că este sigilată şi a desfăcut-o în faţa mea. Îl rugasem să-mi introducă el cartela şi să-mi facă toate configurările necesare”, a declarat clienta.

Când salariatul a deschis cutia a rămas fără cuvinte. “Nu ne-a venit să credem. Nici mie, nici lui. În locul telefonului erau puse bucăţi de plastilina. Toţi angajaţii au venit la noi, inclusiv şeful de magazin, inclusiv clienţii. Toată lumea făcea fotografii la cutie”, a povestit craioveanca.

Angajaţii Media Galaxy au anunțat printr-un mail conducerea şi i-au promis clientei că vor încerca sa rezolve cât mai repede problema.