Află cum vă influențează viața numărul casei în care locuiți

Numărul 1: Casa cu Numărul 1 este casa celor care știu să-și stabilească cu exactitate prioritățile. Numerologii consideră că această casă  este Casa conducătorilor. Aici locuiesc persoanele care  preferă un trai elegant, sunt interesate de  problemele de ordin religios, deseori au convingerea că ele s-au născut să împlinească o misiune specială. Casa cu Numărul 1 nu este deschisă pentru  oricine.

Numărul 2: Acest număr încurajează armonia și influențează în bine parteneriatele. În casa cu Numărul 2 trăiesc familii frumoase, cu principii de viață sănătoase, practice. În această casă diplomația atrage beneficii și cei care intră în această casă nu încurajează controversele. Pentru  casa cu Numărul 2 prietenia este un lucru sacru. În schimb, Numărul 2  trebuie să fie foarte prudent cu proiectele care vizează apa.      


Numărul 3: Casa aceasta este o zonă de inspirație, de veselie, umor și optimism. Casa cu acest număr este recomandată mai ales studenților. Numărul 3 trebuie să evite cheltuielile excesive și achizițiile  care apar la ordinea zilei. Totodată, orice disconfort trebuie rezolvat fără amânare.

Numărul 4: Cei care locuiesc în casa cu acest număr știu să lupte cu schimbările neașteptate. De fapt, proprietarii acestei case cu Numărul 4 vor lupta cu  predispoziția lor  pentru  răsturnări de  piedici și mentalități. În casa cu Numărul 4,  cei mai norocoși sunt cei născuți pe data de 31.

Numărul 5: Despre Casa cu Numărul 5 este Casa Comunicării. În această locație se vorbește foarte mult.  Numerologii compară Casa cu Numărul 5 cu un hotel, pentru că primește mulți oameni; de obicei, aici se discută foarte mult, iar proprietarii se sfătuiesc în problemele lor majore, se ajută foarte mult  și se implică afectiv în necazurile vecinilor. Din păcate, Casa aceasta este predispusă la defecţunile instalaţiilor electrice. Proprietarii au probleme deseori cu prizele care le strică liniștea.

Numărul 6: Casa cu Numărul 6 este considerată de numerologi drept casa Familiei. În această locație trăiesc de obicei, familiștii, proprietarii care-și doresc o familie frumoasă, care prețuiește armonia în mod deosebit. Vibraţia casei cu Numărul 6 are o influență pozitivă asupra celor care poposesc în această casă. Numărul 6 adăpostește  mulți copii, este o casă ospitalieră; oamenii sunt cooperanți, blânzi, emotivi, rareori instabili.                .

Numărul 7:  Această Casă  este specifică intelectualilor. Numerologii o compară cu un turn de fildeș, iar proprietarii  lor adună în jurul lor multe cărți. În casa cu Numărul 7  preocuparea  proprietarilor este studiul. În același timp, există predispoziția pentru izolare, pentru însingurare. Proprietarii lor își selectează cu  atenție prietenii și oaspeții. Totodată, ei trebuie să evite să ia decizii pripite.  

Numărul 8: Casa cu Numărul 8 este specifică  oamenilor de afaceri; este casa Bunăstării. Proprietarii acestei case nu-și pierd timpul cu” fantezii”. . Ei sunt preocupați  să facă bani,  cât mai mulți bani. Din aceat motiv ei neglijează problemele de familie.  Lor li se recomandă să evite sporturile de apă,  înotul sau călătoriile  pe ape adânci. De asemenea, Cei din Casa Numărul 8 trebuie să nu se epuizeze muncind.   

Numărul 9: Numerologii precizează că această casă, cu Numărul 9 este specifică altruistului. În această locație găsim persoane care sar în ajutorul nostru când ne sufocă un necaz. În Casa altruismului trăiesc  întotdeauna oameni dispuşi să-i ajute semenii lor, să lase pe plan secundar problemele personale.

Iată cum obţineți  cifra casei voastre:  

Dacă locuința voastră are numărul 129,  adunați cele 3 cifre până obțineți o sigură cifră de la 1 la 9 – în exemplul nostru :1+2+9=12; 1+2=3. Acesta este numărul locuinței a cărui semnificaţie o descoperiți mai sus.