Curățați propriile vase de sânge pentru a vă îmbunătăți starea de bine, precum și pentru a atenua simptomele diferitelor boli

Oamenii în ziua de astăzi suferă adesea de dureri de cap.

De fapt, cauzele durerilor de cap pot fi mulți factori diferiți, în special stresul frecvent, schimbările bruște ale vremii, suprasolicitarea, problemele cu vasele de sânge. În plus, o astfel de durere poate indica alte boli, așa că dacă suferiți des de această problemă, consultați un medic.

Deteriorarea alimentării cu sânge a creierului este una dintre cele mai frecvente cauze ale durerilor de cap. De aceea, vă sfătuim să vă curățați propriile vase de sânge pentru a vă îmbunătăți starea de bine, precum și pentru a atenua simptomele diferitelor boli: de la osteocondroza cervicală până la ateroscleroză.

Îngustarea vaselor cerebrale are multe simptome. Cele principale includ:

  • Dureri de cap frecvente
  • Oboseală rapidă
  • Deteriorarea memoriei
  • Zgomot în urechi și vedere încețoșată.

Curățarea vaselor de sânge are multe aspecte pozitive: va ameliora greutatea capului, va clarifica mintea și va îmbunătăți starea de spirit.

Am pregătit pentru tine 5 rețete eficiente și dovedite pentru curățarea vaselor creierului:

Aveți nevoie de miez de nucă ( aproximativ 5 ), 1 lingură de miere, un praf de scorțișoară și rădăcină de ghimbir, trebuie să amestecați într-un blender sau zdrobiți într-un mojar. Amestecătul rezultat se pune într-un vas de sticlă închisă la culoare, se închide și se pune într-un loc întunecos, răcoros timp de o zi ( 24 de ore ). După acest timp, amestecul vindecător este gata de utilizare. Utilizați-l de 4 ori pe zi, întotdeauna cu 30 de minute înainte de masă, câte o lingură.

Durata cursului de tratament este de o lună.

Se stoarce sucul de la o ceapă astfel încât să se umple o treime din pahar și se amestecă într-un pahar cu miere naturală. Amestecul vindecător se ia câte o linguriță de trei ori pe zi cu jumătate de oră înainte de mese. Această metodă va crește, de asemenea, rezistența organismului la virușii și bacteriile patogene.

Sucul de rodie este cel mai bun pentru curățarea vaselor de sânge. Se poate alterna și cu un măr și un morcov. Se bea zilnic cu o jumătate de oră înainte de prânz și cină 0,5 căni.

10 – 12 grame de rădăcini uscate de brusture se toarnă 1 litru de apă clocotită și se lasă la infuzat. După aceea, se strecoară și se toarnă într-un vas de sticlă. Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros. Luați 4 linguri cu o jumătate de oră înainte de prima masă.

Cursul tratamentului este de o lună.

Puteți folosi și o mandarină, o mână de stafide și 5-6 nuci înainte de micul dejun. Bea un pahar cu apă după 15-20 de minute.

Fii sănătos și fericit!

Automedicația poate fi dăunătoare sănătății dumneavoastră.

Sursa