Cele mai bune și potrivite uleiuri care te scapă de riduri și pete

Cel mai bun ulei de față

Ulei de jojoba

Jojoba este o plantă veșnic verde originară din deșerturile nor-americane. Uleiul extras din acesta are o compoziție unică; conține acid eicosenic, care îmbunătățește metabolismul celular și regenerarea țesuturilor pielii, behenic, oleic și acizi nervoși utili pentru piele. Colagenul pe care îl conține este aproape identic cu cel produs de oameni.

Ulei de ricin

Uleiul de ricin este adesea folosit pentru a întări părul, sprâncenele și genele. Dar este foarte util și pentru pielea din jurul ochilor. Conține acizi oleici, linoleici, ricinoleici, care sunt absorbiți rapid. Spre deosebire de alte uleiuri, nu creează un film gras pe față atunci când se usucă

Ulei de măsline

Este un remediu versatil. Este util să-l utilizați atât intern cât și extern. Uleiul de măsline hidratează mai degrabă decât hrănește pielea. În plus, este considerat de bază, poate fi combinat cu alte produse cosmetice. De exemplu, adăugați câteva picături în crema de noapte.

Ulei de migdale

Migdalele sunt alt aliment care poate fi secerat la nesfârșit. Este bogat în proteine și grăsimi nesaturate care hrănesc corpul din interior spre exterior. La fel ca vitaminele lipsolubile, magneziul, calciul și alte minerale care hrănesc pielea din exterior. Uleiul de migdale are un efect ușor de albine. Revitalizează pielea îmbătrânită și își redă tonul.

Ulei de in

Uleiul de in diferă de celelalte uleiuri prin faptul că conține proteine. Acest lucru se datorează efectului său de întinerire a pielii feței. Cu utilizarea regulată a uleiului de in, se observă un efect de ridicare. Un oval strâns al feței fără intervenții chirurgicală este ceea ce visează multe femei.

Ulei de măceșe

Uleiul de măceșe conține peste cincisprezece tipuri de acizi grași. Cea mai mare parte a masei este acidul linoleic și linolenic, care măresc apărarea epidermei. Acest ulei este, de asemenea, bogat în vitamina A, care luptă împotriva modificărilor pielii legate de vârstă, și vitamina C, care protejează pielea de radicalii liberi și oxigenează.

Ulei de cătină

Uleiul de cătină conține fosfolipide care restabilesc metabolismul grăsimilor din țesuturi. După aplicare, pielea nu devine grasă și strălucitoare. De asemenea, este bogat în steroli, substanțe antiinflamatoare care funcționează ca un antiseptic. Acizii fructelor din uleiul de cătină au un efect de întinerire și vindecare: uniformizează culoarea pielii, favorizează vindecarea rănilor și ameliorează iritarea.

Ulei de piersici

Vitaminele A și E, care sunt conținute în uleiul de piersici, măresc turgul pielii, o hidratează ușor și o netezesc. Vitamina B15 îmbunătățește fluxul sanguin în țesuturi. După utilizare, pielea se simte plăcută și catifelată ca o piersică la atingere.

Ulei de cocos

Efectul de întinerire a pielii feței este produs de acizii miristici și laurici, care sunt conținuți în uleiul de cocos. Acidul folic și tiamina luptă împotriva erupțiilor și acneei. Uleiul de cocos este, de asemenea, utilizat pentru a combate arsurile și pentru a proteja împotriva daunelor provocate de soare. Regenerează și reînnoiește pielea la nivel celular.

Care ulei este cel mai bun pentru față depinde de tine. Toate sunt naturale, deci nu vor provoca niciun rău.

Sursa