Ceai din 4 rădăcini a vindecat pacienți bolnavi de hepatită și ciroză . Iată despre ce plante este vorba

Ficatul are rolul de a elimina toxinele acumulate din mâncarea, băuturile sau medicamentele pe care le utilizăm zilnic.

Unele boli ale ficatului au un caracter temporar și se vindeca de la sine, in timp ce altele pot dura perioade lungi și conduce la apariția unor complicații severe.

Iată una dintre rețetele care au produs vindecări incredibile ale pacienților, cu un succes deosebit în cazul unor boli de ficat la care medicii au ridicat neputincioși din umeri.

Ceai din patru rădăcini

Cu acest tratament un pacient bolnav de ciroza susține ca s-a vindecat în ultima fază și a fost complet restabilit în câteva luni.

Tot cu această rețetă, o pacientă s-a vindecat de hepatita acuta si psoriazis. Remediul include două componente inedite: rădăcina de dud și ceai de măceș.

Rețetă

În 3 litri de apă se pun la fiert 3 lingurițe de rădăcină de dud mărunțită și câte 1 linguriță din rădăcinile următoarelor plante: măceș, pir si urzică vie. Se fierb la foc mediu până când mai rămâne 1 litru de apă, după care vasul se îndepărtează de pe foc, se adaugă jumătate de linguriță de iarbă de rostopasca și se lasă să se răcească, după care se filtrează.

Cum se administrează

Se administrează 1 litru de preparat, pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o nouă porție – întotdeauna se consumă ceai proaspăt.

În cazul ascitei, tratamentul se continuă până când abdomenul ajunge la volumul normal, după care se face o pauza de 2 săptămâni și apoi se reia, scrie doctorulzilei.ro.

Pentru a mărunți rădăcinile de dud și măceș, se recurge la o lamă cu care se taie așchii subțiri din rădăcina, ca și cum ai ascuți un creion. Din cauza rădăcinii de dud, foarte importantă în ascita, pacientul va urina foarte des, iar la începutul tratamentului urina va fi de culoare roșie.

Pe timpul tratamentului se ține regim sever, fără, carne, grăsimi, alcool, prăjeli, și se recomandă odihnă la pat în primele 2-3 săptămâni. După vindecare, tratamentul se reia în fiecare an, câte 1-2 luni.

Atenție: Consultați un medic avizat înainte de a urma orice tratament naturist. Articolele au doar un rol informativ și nu țin locul unui medic specialist.

Sursă