Stafidele îmbinate cu gin ajută la reducerea durerii articulare – remediu natural pentru durere și inflamație

După cum știți, odată cu înaintarea în vârstă apar unele inconveniente inevitabile, cum ar fi apariția din ce în ce mai des a durerilor. Deși nu sunt încă în acea etapă, mulțumesc Cerului, am niște prieteni dragi care încep să simtă greutatea și durerea îmbătrânirii.

Chiar zilele trecute vorbeam cu o prietenă care suferă de artrită. Mă doare inima pentru ea când îmi spunea despre durerea prin care trece zilnic și lupta cu lucruri nesemnificative anterior.

Auzind despre probleme ei, mi-am pus pălăria de „cercetătoare” pentru a vedea ce aș putea face pentru a o ajuta. Am fost uimită de ceea am învățat, habar n-aveam că există peste 100 de tipuri de artrită. Cele mai răspândite, despre care ați auzit cel mai probabil, sunt osteoartrita, guta și artrita reumatoidă.

Potrivit WebMD „ simptomele osteoartritei pot include dureri articulare și rigiditate progresivă care se dezvoltă treptat” în timp ce artrita reumatoidă „ poate include inflamații dureroase, rigiditate la nivelul degetelor, brațelor, picioarelor și încheieturilor care apar în aceleași articulații de pe ambele părți ale mai ales la trezire”.

Nu sună deloc distractiv, nu-i așa? Cea mai dificilă parte este că multe dintre aceste afecțiuni nu au un remediu.

În timp ce făceam tot posibilul să-mi susțin prietena în timpul luptei sale de sănătate – studiam cum o pot ajuta cu durerea ei. Eram hotărâtă să găsesc cel mai bun mod natural pentru a obține o ușurare.

Doriți să cunoașteți singurul remediu antic peste care am dat din nou? Stafidele înmuiate în gin! Acesta a fost un remediu de care nu am auzit niciodată, așa că, fiind sceptică din fire, a trebuit dă mă întreb: „ Stafidele înmuiate în gin ajută cu adevărat la reducerea durerii?

Mai întâi să aflăm de unde a venit chiar această idee.

Istoria stafidelor îmbinate cu gin

Am ajuns rapid să constant că înmuierea stafidelor în gin a fost folosită de mult ca remediu natural pentru durerea și inflamație. Popularitatea lor ar fi crescut în 1994, când vederea radio, Paul Hervey, a menționat această metodă unică de ameliorare a durerii articulare.

A câștigat rapid interes și recunoaștere și acum alții mii de oameni au pretins a avea succes cu această tactică. Se revărsau mesaje la postul de radio despre ușurarea pe care o experimentaseră oamenii cu această rețetă cu stafide și gin.

Desigur, unii rămân sceptici în continuare și o simplă căutare pe internet vă va arăta pe mulți care au avut succes cu rețeta și mulți care nu. Singura modalitate de a ști cu adevărat este să încercați singuri!

Deci, ce presupune mai exact o rețetă de stafide înmuiate în gin? Dacă ai ghicit gin și stafide, ai dreptate! Contează raportul dintre ingrediente și metoda de înmuiere.

Consultați rețeta de mai jos pentru detalii. Din fericire pentru toată lumea, rețeta este la fel de simplă pe cât pare.

Regula generală este de 9-10 stafide pe zi, deși unele surse sugerează să faceți acest lucru de două ori pe zi în primele câteva săptămâni și apoi să coborâți până la cele 10 zilnice.

Deși este posibil să găsiți rețete variate pe internet, ideea generală și baza rețetelor sunt întotdeauna aceleași.

Dar stafidele îmbinate cu gin ajută efectiv la reducerea durerii?

Pentru a ști ce se află în spatele acestui remediu, va trebui să aprofundăm puțin. Ce proprietăți atât de speciale au ginul și stafidele aurii?

Atât ginul, cât și stafidele aurii au unele beneficii mari pentru sănătate. De la antioxidanți la efecte medicinale, veți vedea rapid de ce acest combo creează un instrument potențial eficient de ameliorare a durerii.

Se susține, de asemenea, că alcoolul din gin ajută la extragerea beneficiilor de stafide pentru sănătate. După ce citiți mai jos beneficiile extinse ale stafidelor, veți vedea de ce este o tehnică excelentă.

Beneficiile pentru sănătate ale stafidelor aurii

Denumirea corectă pentru stafidele aurii este „stafidele sultane”. Își primesc numele datorită culorii lor albe și / sau galbene. Aceste stafide provin din struguri Sultana sau „albi”. Nu au semințe și au fost inițial importate în lumea vorbitoare de limbă engleză din Imperiul Otoman.

Stafidele aurii sunt cunoscute ca având o mulțime de proprietăți benefice atunci când vine vorba de sănătate și medicină. Pentru început, strugurii sultana și stafidele sunt foarte bogate în antioxidanți și fitonutrienți. Antioxidanții și fitonutrienții sunt necesari pentru scăderea riscului de boli, lupta împotriva cancerului și combaterea radicalilor liberi.

Stafidele aurii au vitamine și minerale esențiale

De asemenea, conțin un pumn de vitamine: veți găsi fier, vitaminele A,B,C, seleniu și puține fibre, sunt sărace în grăsimi și bogate în energie. Deci aveți suficiente motive pentru a mânca aceste stafide și goale.

Stafidele aurii au acizi care ameliorează durerea și beneficii antiinflamatorii

Alternative Daily afirmă că ele conțin și „acizi ferulic, acid gentisic și acid salicilic”, care știe că sunt analgezice. În plus, au potasiu și calciu, iar oasele și sănătatea sunt pe drumul cel bun.

Un alt bonus al stafidelor aurii este că acestea sunt tratate cu dioxid de sulf, ceea ce ajută la controlul procesului de rumenire. După ce au fost uscate la cuptor sau cu flacără, sulfurile sunt încă lăsate pe struguri și se spune că oferă beneficii antiinflamatorii.

Sulful este de fapt un ingredient obișnuit în multe alte tratamente pentru artrită, cum ar fi usturoiul, băile de sare epsom și înmuierea în izvoare naturale de sulf. Deci, desigur, nu este de mirare că aceste stafide au apărut în conversațiile despre ameliorarea artritei.

Sursă