Cancer , Tumori – Miracolul Compreselor cu Coada Calului și Bitter Suedez

În cartea Mariei Treben găsim îndeosebi 4 plante cu efect anti-cancerigen, recomandate cu căldură și folosite cu succes în tratarea diferitelor tipuri de tumori.

Aceste plante sunt : coada-calului, pătlagina îngustă sau lată, sucul de măcrișul iepurelui și ierburile suedeze ( bitter suedez ).

Comprese cu coada-calului

Cercetările preotului Kneipp și apoi ale Mariei Treben au arătat efectele senzaționale ale plantei coada-calului în tratarea tumorilor maligne, indiferent de stadiul sau tipul lor. Compresele cu aburi de coada-calului s-au dovedit miraculoase în toate tumorile, fiind un leac neașteptat pentru bolnavii de cancer, hematom, adenom, melanom, tumoare papilară, icter, chist, abces umflătură.

Cum se aplică compresele

Se iau 2 mâini de coada-calului, se pun într-o sită și apoi se suspendă plantele peste un vas cu apă clocotită. Mari Treben recomandă utilizarea unei oale sub presiune, pe care ea o numește o oală-minune. Planta astfel aburită, înmuiată și fierbinte se pune pe o bucată de pânză și se aplică pe locul afectat de tumoare.

În paralel, se recomandă și ceaiul de coada-calului intern. Bolnavul trebuie să bea câte o ceașcă de ceai de coada-calului, una dimineața și una seara, cu jumătate de oră înainte de masă.

Pe parcursul zilei se va bea 1-2 litri de ceai dintr-un amestec de plante:

  • 300 g de gălbenele,
  • 100 g de coada-șoricelului,
  • 100 g de urzică

Se amestecă toate plantele și se prepară prin infuzare. Din oră în oră, la o cană din acest ceai se mai adaugă câte 3-5 picături de suc de măcrișul-iepure, de 6 ori pe zi.

Comprese cu Bitter Suedez

În continuarea tratamentului cu comprese cu aburi de coada-calului se pot aplica comprese cu ierburi suedeze la prânz. Înainte de folosirea ierburilor, se unge locul bolnav cu alifie de gălbenele ( filimică ) sau untură de porc.

Cum se aplică compresele

Se înmoaie o bucată de vată în bitter suedez și se pune pe locul afectat. Deasupra se așeză o bucată de vată uscată, pentru a crea un efect termoizolant. La urmă se acoperă zona cu o bucată de folie de plastic, și se leagă cu o bucată de pânză. Astfel legată și fixată, bolnavul poate să circule liber și să desfășoare activități de rutină fără probleme.

Compresa cu bitter suedez se lasă să acționeze timp de 4 ore. După ce se îndepărtează compresa, se pudrează pielea pentru a evita mâncărimilor.

Frunza de pătlagină

Tot în caz de tumori, umflături sau abcese plasate extern, se pot face aplicații de terci proaspăt de frunze de pătlagină – îngustă sau lată și brânca – ursului. Rezultate bune se văd din a V-a zi de tratament.

Suc de măcrișul – iepurelui

Sucul proaspăt din măcrișul – iepurelui se prepară din frunzele plante, spălate și trecute prin storcătorul electric umede. Se unge cu acest elixir miraculos locul bolnav. S-au înregistrat rezultate bune de fiecare dată.

” Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol! ”

Sursă