Modul în care dormi de obicei îți poate oferi indicii surprinzătoare despre personalitatea ta.

Modul în care cine doarme poate dezvălui și lucruri importante despre personalitatea sa. Nimeni nu poate controla cum doarme. La urma urmei, atunci când adormi corpul tău își pierde cunoștința. În această situație, ceea ce acționează este subconștientul, care se va comporta în modul în care crede că este cel mai sigur.

1 – Poziția fetală

În general, oamenii dorm în acest fel pentru a se proteja și pentru a menține căldura. Dacă dormi așa, să știi că ai o personalitate excelenta. Una dintre caracteristicile sale este să fie o persoană curajoasă, fără teamă să facă față adversităților lumii. Mai mult, ei mențin o latură sensibilă pe care o lasă deseori la vedere.

2- Poziția spatelui

A dormi pe spate cu mâinile întinse în lateral înseamnă că nu ai nimic de ascuns. Ești o persoană căreia îi place să cunoască oameni noi, fiind activ în cercul său social. Ești întotdeauna dispus să ajuți și nu există ceva de care să-ți fie frică.

3 – Steaua de mare

Această poziție pe spate sau burtă ocupă mult spațiu pe pat. Are o personalitate extrovertită, complet lipsit(ă). Îi place să-i ajute pe alții fără să aștepte nimic în schimb.

4 – Gânditor

Pe spate, cu mâinile sub pernă, cei care dorm în această poziție tind să fie mai filozofi decât oamenii practici. Când ai o idee în cap, încerci să lucrezi cu perfecțiune și să-ți duci până la capăt ceea ce îți propui.

5 – Cu mâna sub pernă

Caracteristica sa este de a fi protector și foarte iubitor, detaliu care este evident în poziția sa de dormit. Oamenii din jurul tău sunt importanți și astfel este ceva care stârnește admirația celorlalți. Ești cineva care face totul pentru a-i proteja pe cai pe care îi iubește și, dacă ar putea, i-ar ține mereu pe toți în jurul lui.

Sursă