Apa de tămâie are un efect uimitor atunci când este consumată pe stomacul gol!

Apa de tămâie a fost o băutură tradițională cu proprietăți curative în Orientul Mijlociu de secole. În Oman și Yemen, oamenii pun câteva bucăți de rășină de tămâie într-un pahar cu apă seara și apoi le consumă pe stomacul gol dimineața, imediat după trezire.Conform statisticilor, foarte puțini oameni din aceste zone sunt diagnosticați cu cancer în fiecare an. Care ar putea fi motivul?

Tămâia este o rășină parfumată care provine din diferiți copaci. Rășina însăși poate fi acum obținută oriunde în lume, dar este utilizată în principal în scopuri medicinale în Peninsula Arabică, inclusiv în Yemen și Oman .

Tămâia are proprietăți analgezice, anti-artritice, antifungice, antioxidante, antiseptice, astringente, digestive, diuretice și expectorante, făcându-l potrivit pentru vindecarea a aproape orice boală.

Cercetările au arătat că rășina de tămâie are un ingredient activ care reduce în mod unic răspândirea cancerului:

Cum se face apă de tămâie?

Aceasta este o procedură foarte simplă. Veți avea nevoie de 1 linguriță de tămâie și 200 ml de apă. Încălziți apa timp de 2-3 minute, turnați-o într-un pahar în care ați pus anterior bucățile de rășină. Acoperiți cu un șervețel și lăsați-o să stea peste noapte. Dimineața, când te-ai trezit, bea-l pe stomacul gol. Faceți o altă porție în fiecare seară!

Efectele pozitive asupra apei de tămâie asupra sănătății:

– are un puternic efect anticancer;

– previne dezvoltarea problemelor digestive;

– intareste sistemul imunitar;

– actioneaza ca un diuretic natural;

– activează toate organele interne;

– regenereaza tesuturile pielii;

– ajuta organismul sa elimine toxinele;

– ameliorează stresul;

– elimina febra si cefaleea;

– ajută la tratarea bronșitei;

– ameliorează durerile de gât;

Sursa