A mânca o banană și a-ți potoli setea cu apă călduță în fiecare dimineață te va ajuta să obții multe beneficii

Auzim adesea că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. ” Dimineața mănâncă ca un rege, la prânz ca un prinț și seara ca un om sărac”. Asta sfătuiește celebra zicală. Dar mulți din lipsă de timp, răbdarea sau pofta de mâncare, se mulțumesc cu o băutură fierbinte sau așteaptă să meargă direct la prânz. Ceva total interzis și dăunător pentru stomac și bunăstarea generală.

Iată un sfat simplu și ușor pentru un mic dejun plin de vitamine și, în plus, ușor de preparat.

Micul dejun este o masă importantă, iar sărirea ei nu este bun pentru sănătatea ta, deoarece copriul are nevoie de nutrienți și vitamine pentru a putea face față unei noi zile. Prin urmare, are nevoie de energie pentru a funcționa optim. Alegerea bananei nu este banală, deoarece acest fruct este plin de virtuți. În ceea ce privește apa călduță, aceasta provine din tradiția ayurvedică pentru beneficiile sale multiple.

Beneficiile pentru sănătate ale bananelor sunt diverse și multiple. Acest fruct tropical stimulează digestia și accelerează metabolismul. Bogate în minerale precum potasiul, bananele contribuie la creșterea concentrației și reducerea stresului, motiv pentru care este indicat să consumați o banană dimineața, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Contribuie la o stare emoțională mai bună a grație unei proteine numite „triptofan” pe care organismul o transformă în serotonină, hormonul fericii. Acest fruct este, de asemenea, un anti-acid natural și remediază boala de dimineață, sfaturi pentru femeile însărcinate!

Consumul de apă este minunat pentru sănătatea ta, dar consumul de apă călduță pe stomacul gol este chiar mai bun. Când este luată la trezire, apa călduță aduce multe virtuți corpului. Într-adevăr, pe lângă calmarea setei, ajută la purificarea corpului. Crește metabolismul și ajută la pierderea în greutate, stimulează circulația sângelui prin eliminarea toxinelor și a deșeurilor, sângele este apoi curățat de impurități. Apa caldă ajută de asemenea, la ameliorarea durerilor, cum ar fi menstruația sau durerile articulare și musculare.

A mânca o banană și a-ți potoli setea cu apă călduță în fiecare dimineață te va ajuta să obții multe beneficii pentru sănătatea și bunăstarea ta. Dacă doriți să slăbiți, începeți cu apă călduță pentru a vă optimiza metabolismul de bază și apoi mâncați banane care vă vor oferi o senzație de sațietate durabilă datorită conținutului ridicat de fibre. Adăugați la aceasta o igienă mai bună a vieții care trece printr-o dietă echilibrată, o activitate sportivă regulată și un somn odihnitor și nu a fost niciodată atât de ușor să slăbiți!

Cine spune că micul dejun perfect trebuie să fie mare? Combinația strălucitoare de banane și apă călduță este un aliat de slăbire, un stimulent energetic și o trambulină pentru o zi bună de muncă.

Sursa