9 trucuri ingenioase de îngrijire a frumuseții, utile pentru fiecare femeie

  1. Mod natural de a vă îndrepta părul

Laptele de cocos ( propietățile antibacteriene ajută la reducerea probabilității infecției scalpului), berea ( bogată în vitamine și antioxidanți, care mențin părul puternic și elegant ), aloe vera ( gelul vă poate hidrata părul pentru a-l menține drept ).

2. Modalități naturale de a trata rozaceea

Există câteva remedii simple la domiciliu care vă pot ajuta să tratați aceste simptome și vă pot calma pielea. Oțet de cidru de mire – proprietățile antiinflamatorii găsite în cidru sau fulgi de ovăz pot contribui la reducerea roșeții și calmarea pielii. Poate funcționa și ca un exfoliant delicat.

Pentru a folosi fulgi de ovăz pentru a vă amelioara simptomele, amestecați două linguri de fulgi de ovăz cu suficientă apă pentru a forma o pastă, Aplicați direct în zona cu probleme.

3. Beneficiile naturale de frumusețe ale cojilor de portocale

Albirea dinților, tratează insomnia, tratează mătreața, curăță punctele negre etc.

4. Moduri naturale de a ajuta la reducerea apariției alunițelor

Dacă doriți să încercați ceva pentru această problemă acasă, poate acest lucru vă va fi de folos. Usturoiul- este atât de eficient datorită enzimelor naturale care descompun pugmenții care cauzează alunițe.

5. Creme hidratante naturale pentru tratarea pielii uscate

Maioneza este bogată în ouă și uleiuri. Acesta este ca un vis devenit realitate pentru pielea ta! Proprietășile naturale de hidratare ajută la păstrarea umidității în celulele pielii uscate.

6. Modalități excelente pentru curațarea și calmarea pielii ( adio riduri ale ochilor!)

Un castravete este o opțiune excelentă pentru curățarea și calmarea pielii, deoarece conține tiamină, riboflavină, niacină, vitaminele B5 și B6 care hrănesc pielea, de asemenea Avocado este un ingredient excelent de inclus într-o mască de casă. Uleiurile găsite în avocado acționează pentru a hidrata, tonifica și curăța pielea.

Puneți un avocado și aplicați un strat uniform pe față. Lasați-l să se seteze timp de 20 de minute înainte de îndepărtare. Repetați acest lucru o dată pe zi pentru a menține pielea hidratată.

7. Moduri naturale de stimulare a creșterii părului și a părului sănătos

Cartofi, usturoi suc de lămâie toate acestea pot fi de ajutor. De exemplu, potasiul din cartofi, vitamina C și fierul din cartofi sunt toate importante pentru menținerea părului puternic și sănătos – purificarea cartofului crud și strecurarea piureului într-un castron folosind o cârpă de muselină. De asemenea, puteți pune într-o tigaie cu ulei de cocos. Ridicați focul pentru a aduce uleiul de cocos la fierbere. După câteva minute, scoateți tigaia de pe foc și lăsați soluția să se răcească. Masează uleiul cu usturoiu pe scalp.

8. Modalități naturale de a vă dezlegați porii și să scăpați de punctele negre inestetice

Mierea

Mierea ajută la hidratarea pielii și la prevenirea porilor înfundați. Pur și simplu aplicați miere crudă direct în zona cu probleme. Lăsați-l să se stabilească timp de 5-10 minute înainte de clătire.

9. Uleiurile naturale nu pot doar să vă îmbunătățească aspectul, dar ar putea avea un impact pozitiv și asupra sănătății dumneavoastră.

Sursa