Semințele care ucid celulele canceroase – semințele de struguri

Mulți dintre noi adorăm soiurile de struguri fără sămânță. Totuși, este atât de convenabil: pur și simplu mănânci aceste boabe delicioase, fără a fi distras prin exfolierea și îndepărtarea semințelor.

Cu toate acestea, de fapt, aceste semințe, sunt sursa celor mai utile elemente. În primul rând, vorbim despre substanțe care suprimă celulele canceroase. Mai mult, aceasta nu este o presupunere a „ medicinei tradiționale”: au fost efectuate studii, în timpul cărora s-a dovedit acest fapt. Extractul din semințe de struguri slăbește cu adevărat celulele canceroase. Mai mult, din punct de vedere al eficacității, această metodă simplă nu este inferioară chimioterapiei.

O altă diferență importantă: comprativ cu chimioterapia: semințele de struguri nu dăunează în niciun fel celulelor sănătoase. Ele ucid doar compușii afectați fără a pune în pericol corpul.

Care este principiul acțiunii?

Substanțele conținute în extractul de semințe de struguri interferează cu apoptoza ( procesul de moarte celulară se descompune în corpuri mici). O astfel de intervenție duce la „ moarte ” celulelor canceroase, iar cele sănătoase rămân intacte. Mai mult, un astfel de remediu se dovedește a fi eficient chiar și cele mai puternice, sunt neputincioase. Ca să nu mai vorbim de faptul că astfel de medicamente dăunează organismul, în timp ce semințele de struguri elimină doar boala.

Cum se pregătește un astfel de extract?

Acum despre cel mai important lucru – despre metoda de preparare a unui extract de vindecare.

Avem nevoie de:

Semințe de struguri – 1 pahar. Vă rugăm să rețineți: nu avem nevoie de 1 pahar de boabe de struguri, ci de un pahar de semințe. Borcan de sticlă ( până la 1 litru ). Un prosop mic și curat.

Ce facem:

Clătiți bine sâmburii cu apă. Întindeți pe un prosop – pentru a se usca mai repede.

Așteptați până când semințele sunt complet uscate. Acest lucru poate dura în medie 2-3 zile. Pentru a accelerea procesul, procesul, puteți scutura periodic semințele, astfel încât să se usuce pe toate părțile.

Când semințele sunt complet uscate, măcinați-le într-o stare de pulbere. Pentru a face acest lucru, va trebui să lucrați din greu folosind un mortar.

Puneți pudra rezultată într-un borcan. A se păstra la frigider.

Mod de utilizare:

Luați 1 pahar de apă ( fierbeți apa într-un ceainic, apoi turnați-o într-o sticlă, înghețați-o în congelator și apoi lăsați-o să se dezghețe). Luați 1 linguriță din această pudră de semințe făcută. Se amestecă bine. Trebuie să beți o astfel de infuzie de 3 ori pe zi, timp de 3 luni. După „ cursul tratamentului” este necesar să luați o pauză timp de 2 luni, după care se poate repeta.

Un aspect de remediu popular poate fi utilizat cu succes atât pentru tratamentul unei boli deja existente, cât și pentru prevenirea acesteia ( pentru prevenire, durata tratamentului poate fi redusă ).

Sursa