5 obiceiuri sănătoase cu care ar trebui să ne începem ziua

Mai jos sunt cinci ritualuri de dimineață care vă pot face ziua mult mai bună și care sunt foarte simple și rapide.

1 Mânâncă o lingură de miere

Mierea oferă mai multă energie, stimulează memoria și productivitatea, vindecă tusea și ameliorează simptomele alergice. Așadar, a începe ziua cu o linguriță de miere este o idee minunată. Ideal este să consumați între 10 și 15 minute înainte de a lua micul dejun. Dacă vi se pare prea dulce, îl puteți dizolva într-un pahar cu apă – efectul va fi același.

2 Masează-ți urechile

Masarea urechilor vă poate ajuta să vă treziți mai bine. Puteți face acest lucru de îndată ce vă treziți, când vă aflați încă în pat. Stimularea părților sensibile ale urechilor poate avea un efect pozitiv și poate oferi mai multă energie.

3 Curățați limba

Pe lângă spălarea dinților, acordați atenție igienei limbii, deoarece un număr mare de bacterii se acumulează pe a, provocând respirație urât mirositoare și alte probleme orale. Aveți grijă să nu vă periați limba prea tare.

4 Clătiți-vă gura cu o soluți de peroxid de hidrogen

Puteși include clătitul cu prexid de hidrogen ( apă oxingenată ) în rutina dvs. de dimineată. Acest lucru nu va fi dăunător dacă face în proporția corecta: 5 până la 7 picaturi dintr-o solușie de 3 % la 50 ml de apă. De asemenea, asigurați-vă că adăugați soluția de peroxid de hidrgen în apă în loc de invers. Această procedură vă poate ajuta să vă albiți dinții. să scăpați de respirația urât mirositoare și să vă protejați gingiile.

5 Bea un pahar de apă caldă cu lămâie

Un pahar de apă caldă cu lămâie îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv și a rinichilor. În plus, ajută la eliminarea toxinelor din organism și la întărirea imunității.

Sursa