10 motive pentru a consuma avocado

Puterea avocado

Pierdere în greutate

Avocado favorizează pierderea în greutate. Potrivit cercetărilor recente, vă puteți crește sațietatea adăugând jumătate de avocado în dieta zilnică. Acest lucru vă face să vă simțiți plin până la 5 ore după ultima masă.

Tensiune arteriala

Potasiul din avocado reglează tensiunea arterială și elimină excesul de sodiu din organism. Acest lucru ameliorează tensiunea din vasele de sânge și scade tensiunea arterială.

Sănătatea ochilor

Luteina și zeaxantina sunt importante pentru vederea dumneavoastră. Avocado este singurul dar natural care conține atât de mulți  carotenoizi. Mănâncă avocado mai des pentru  problemele de vedere.

Colesterol

Avocado vă ajută să vă controlați nivelul de colesterol. Sunt bogate în grăsimi sănătoase. Oamenii de știință au descoperit că avocado reglează colesterolul rău (LDL

Diabet

Avocado este adesea recomandat diabeticilor.  Consumul regulat de avocado controlează insulina și nivelul glicemiei.

Sarcina

Avocado este bun atât pentru mama, cât și pentru copilul ei. O porție de avocado vă va oferi vitamina B6, folat, vitamina C și potasiu. Veți primi toate vitaminele imediat și bebelușul dvs. va fi și sănătos. Ar trebui să menționez că avocado ajută la tratarea / prevenirea greturilor de dimineață.

Oase

Avocado conține din abundență vitamina K. S-ar putea să credeți că aveți nevoie de calciu și vitamina D pentru oase, dar cu siguranță ar trebui să știți că vitamina K este esențială pentru corpul dumneavoastră. Îmbunătățește absorbția calciului.

Nutrienți esențiali

A obține o mulțime de vitamine și minerale într-o singură masă este o provocare. Când ai mâncat ultima dată un avocado? Adăugați această delicatesă verde la mese și aveți cantitatea potrivită de peste 20 de vitamine și minerale. O porție de avocado vă oferă 25% din vitamina C, 38% din necesarul de vitamina K, 30% din folat și 21% potasiu.

Absorbția nutrienților

 A consuma substanța potrivită nu înseamnă nimic dacă corpul tău nu poate absorbi tot ceea ce alimentele au de oferit. Avocado, pe de altă parte, vă ajută corpul să absoarbă substanțele nutritive esențiale. Indiferent dacă îl consumați în salată sau salsa, avocado vă ajută să absorbiți luteina, licopenul, beta carotenul și alfa carotenul.

Grăsimi sănătoase

Puteți face tot posibilul să stați departe de grăsimi, dar corpul dumneavoastră are nevoie de grăsimi sănătoase. Avocado sunt abundente în grăsimi sănătoase și aveți nevoie de ele pentru a reduce riscul de accident vascular cerebral, atac de cord și niveluri ridicate de colesterol (LDL).

Sursa