Puțină sare și ulei de măsline- un analgezic care elimina orice durere.

Pentru uz extern.

De exemplu: dacă suferiți de osteocondroză cervicală, o afecțiune foarte dureroasă, puteți utiliza acest remediu natural eficient acasă, care este mai bun decât pastilele. Este 100% natural și foarte simplu și ușor de realizat.  Il puteti folosi pentru orice alt fel de durere.Tot ce trebuie să faceți este să urmați aceste instrucțiuni simple.

Ingredientele de care aveți nevoie:

20 de linguri de floarea-soarelui sau ulei de măsline nerafinat

10 linguri de sare de buna  calitate

Pregătire:

Trebuie doar să amestecați toate aceste ingrediente într-un recipient de sticlă. Apoi sigilați bine recipientul și lăsați-l 2 zile. După 2 zile, medicamentul este gata de utilizare.

Aplicați acest remediu natural pe zona afectată dimineața imediat după trezire si frecati putin pentru a întra în piele.

Puteți începe  prin a freca zona dureroasă 2-3 minute și apoi puteți crește treptat timpul. Unii experți medicali spun că este suficientă 20 de minute de masaj al zonei dureroase. Când ai terminat, șterge totul cu un prosop umed. 

Trebuie doar să fii atent în cazul în care observi că pielea ta este ușor iritată. Va trebui să aplicați un ulei  pentru bebeluși pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului.

Veți fi uimiți de rezultate! După doar 10 zile, medicamentul va stimula circulația sângelui și regenerarea musculară în cartilaj și țesutul osos. Veți observa schimbări mari în 8-10 zile. 

După acest tratament foarte simplu, durerile de cap vor dispărea, deoarece acest remediu ajută și la crearea unui flux sanguin adecvat.

În plus, corpul tău va fi lipsit de toxine, iar metabolismul tău va fi normal.

Notă importantă: s-ar putea să vă simțiți puțin amețit după masaj, dar merită. Cea mai bună parte este că acest remediu natural la domiciliu nu are efecte secundare.

Așadar, acest lucru înseamnă că, dacă suferiți de dureri de cap și unele dintre celelalte probleme menționate mai sus, vă recomandăm să încercați acest remediu la domiciliu. După cum am spus, veți fi uimiți de rezultate.

Sursa