Utilizați în fiecare seară și veți pierde ultimul gram de grăsime

Cu toții suntem conștienți de proprietățile excelente de sănătate ale mierii, precum și de o combinație super sănătoasă cu scorțișoară.

Este mierea și scorțișoara, dacă sunt consumate înainte de culcare, stimulează curățarea intestinului,l îndepărtează ciupercile, paraziții și alte bacterii care sunt responsabile de digestia lentă și metabolismul deficitar, astfel încât în sfârșit veți putea scăpa de orice gram de untură.

Când corpul tău este în sfârșit curățat, vei avea linia perfectă, dar îți vei îmbunătăți și sănătatea. Cei care folosesc această rețetă spun că te trezești în fiecare dimineață cu mai puțină greutate din prima zi. De asemenea, puteți folosi acest amestec ca prevenire împotriva acumulării de grăsime în organism.

Rețetă

În această seară în 200 de mililitri de apă clocotită se pune o jumătate de linguriță de scorțișoară, iar când se răcește se adaugă o linguriță de miere și se pune la frigider. Faceți o nouă băutură mâine seară înainte de a merge la culcare și beți-o pe ce care ați pus-o la frigider.

Nu trebuie să adăugați nimic altceva la această băutură și ar trebui să beți doar seara, altfel efectul nu va funcționa.

Sursă