Usturoi și coajă de lămâie face minuni pentru inimă

Nivelul ridicat de colesterol este rezultatul direct al acumulării de grăsime în artere și poate duce la atac de inimă sau la boli cardiace. Băutura prezintată mai jos are capacitatea de a stimula sănătatea inimii și de îmbunătăți circulația prin desfundarea arterelor.

Pentru a prepara băutura miraculoasă aveți nevoie de 5 lămâi cu coajă, 1 L de apă și 30 căței de usturoi.

Cum se prepară?

Curățați usturoiul și spălați bine lămâile cu tot cu coajă după care tăiați-le cuburi. Transferați într-un blender și mixați după care adăugați și apa și puneți totul pe foc până dă în clocot, fără să lăsați amestecul să fiarbă. Strecurați, transferați în sticle și puneți sticlele la frigider.

Cum trebuie administrat?

Băutura se bea zilnic, câte 1 păhărele cu 2 ore înainte de masă sau după masă principală, timp de 21 de zile. După o pauză de 7 zile cura se reia iar la nevoie se poate repeta și a treia oară, dar tot după o pauză de 7 zile.

Se recomandă 2 cure pe an, mai ales primăvara și toamna.

Avantajele acestei băuturi

Pentru inimă: alicina din usturoi este o substanță care are efect antibacterian și reduce lipidele, ferește vasele de sânge de depunerile de grăsimi.

Pentru reumatism: germaniul din usturoi capturează radicalii liberi și astfel ajută la tratamentul bolilor inflamatorii reumatice.

Pentru metabolism: vitamina C și vitaminele din grupa B din lămâie au o influență mare asupra metabolismului.

Alte beneficii: acest suc are capacitatea de a regenera întregul organism, îmbunătățește auzul și văzul, previne paradontoză și ușurează confruntarea cu menopauza.

Sursa