Usturoi în vin roșu vindecă peste 100 de boli – Vezi cum se consumă corect!

Acest remediu naturist combină proprietățile benefice ale usturoiului cu cele ave vinului roșu, din care rezultă o băutură capabilă să prevină mai multe boli, cura de sânge, întărește sistemul imunitar, elimină colesterolul rău, îmbunătățește activitatea sistemului cardiovascular, elimină sarea în exces din organism, crește rezistența la efort, dă energie și lupta împotriva diverselor infecții.

Usturoiul, inul și mierea, o combinație care ucide răceala! Însă, mai presus de toate, acest remediu are puternice proprietăți de prevenire și combate a diferitelor tipuri de cancer.

Iată de ce ai nevoie:

  • 12 căței de usturoi;
  • 1/2 litru de vin roșu de calitate.
  • Se cojește usturoiul și se amestecă cu o jumătate de litru de vin într-un borcan de sticlă. Recomandăm folosirea usturoiului românesc de la țărani și nu pe cel chinezesc din supermarketuri care are un conținut de arsenic mai ridicat și proprietăți terapeutice scăzute, potrivit cu frunza verde. De asemenea puteți tăia usturoiul în două, se va macera mai bine și elixirul va fi mai puternic însă gustul este mai puțin plăcut de către unele persoane.

Sursa