Unt și griș elimină ridurile și hidrateaă pielea

Masca cu unt va reda tinereții și elasticității pielii! Dacă pielea este uscată, se observă peeling, există riduri provocatoare de o nutriție insuficientă a pielii, merită să încercați un curs de măști cu unt.

Combinația de unt și griș este cu adevărat dătătoare de viață. Grișul conține amidon, proteine vegetale, fibre, aceasta este o nutrienți de neprețuit pentru piele.

Aplicând o mască atât de simplă o singură dată, puteți observa un efect superb! Dar, desigur, este ,mai bine să urmați un curs și să fiți prea leneși pentru a face o procedură de întinerire timp de 7 zile.

Ingrediente:

  • 1 linguriță unt
  • 0,5 lingurițe griș

Cerere

  • Este foarte important să folosiți unt proaspăt și de înaltă calitate pentru această mască, cel puțin 80% grăsime.
  • topește untul și amestecă cu grișul.
  • Aplicați masca pe pielea curățată timp de 15 minute. Acest lucru trebuie făcut foarte repede, deoarece grișul absoarbe instantaneu umezeala și se umflă.
  • Clătiți mai întâi masca cu apă caldă, apoi rece.

Pielea după o astfel de mască este foarte delicată, foarte netedă, foarte uniformă! Nu este nevoie să foloșiți nicio cremă după mască…

Puțină lume știe, dar untul conține retinol, care promovează producția de particule de colagen. Împrospătează pielea, își crește miraculos tonul, face tenul uniform și plăcut.

Produsul conține, de asemenea, riboflavină, care ajută oxigenul să pătrundă mai adânc în celule și să accelereze procesele de înnoire a acestora. Acidul folic se găsește și în unt!

Produsul bogat în grăsimi din lapte conține calciu și tranformă pur și simplu pielea: netezește neregulile minore, face fața catifelată …

Efectul utilizării untului acasă pote fi ușor comparat cu procedurile scumpe ale salonului, precum frumusețea injecții pentru umplerea ridurilor.

Untul pentru pielea din jurul ochilor este o comoară. Aplicați un strat subțire de unt pe zonele cu probleme înainte de a merge la culcare și veți vedea în curând cum se reînnoiește pielea.

Femeile care au încercat să folosească untul în acest fel au renunțat deja la alte produse cosmectice pentru îngrijirea pielii pleoapelor.

Untul va ajuta la estomparea călcâilor crăpate și va lăsa picioarele să pară netede și tinere. Trebuie doar să-ți ungi călcâiele cu unt înainte de a te culca și să-ți pui șosete din bumbac natural. După câteva proceduri, vei fi surprins…

Sursa