Un ginere şi-a aruncat pur și simplu soacra la gunoi!

Relația dintre ginere și soacră nu poate fi una liniștită decât dacă ambele părți admit că trebuie să facă destul compromisuri. Atunci când nu există înțelegere, se ajunge la situații neobișnuite, cum e cea petrecută într-un mic sătuc din Siberia.

Sătul de certurile tot mai dese pe care le avea cu soacra sa, un bărbat nu a mai ținut cont de faptul că bătrâna are 91 de ani, și a luat-o pe sus, apoi a scos-o din casă și a lăsat-o lângă tomberoanele de gunoi, informează vesti-yamal.ru.

Bătrâna a încercat să se întoarcă acasă, însă nu a putut pentru că se deplasează foarte greu. Vecinii au fost cei care alertat poliția și asistența socială.

Bătrâna susține că nu s-a certat cu ginerele și că habar nu are de ce acesta ar fi recurs la un asemenea gest.

Explicaţia ginerelui este una halucinantă! Bărbatul spune că și-a lăsat un pic soacra afară pentru a o educa și că de fapt, nu cu el se ceartă bătrâna, ci chiar cu fiica ei și că el s-a cam săturat de-atâta gâlceavă în casă.

Tot vecinii, care, susțin că bătrâna ar dori să trăiască la azil, dar ginerele și fiica o țin acasă, deoarece pensia pe care o primește e una bunicică.