Tinctură de usturoi cu lapte – jos cu bolile!

Usturoiul – conține vitamine, săruri de iod, uleiuri esențiale curative. Capabil să îmbunătățească funcțiile stomacului și intestinului subțire, stimulează activitatea cardiovasculară.

Zdrobiți 100 g de usturoi într-un recipient emailat. Se toarnă 150 ml de vodcă. Înfășurați în cârpă neagră și puneți-l într-un loc răcoros timp de 2 săptămâni. Se filtrează și se iau 25 de picături de 3 ori pe zi, diluând cu lapte fiert cald.

Folosiți tinctura de usturoi cu 15-20 de minute înainte de masă din toamna până primăvara. Selectați o perioadă și luați-o într-un curs de 1,5 luni. Păstrați tinctura de usturoi într-un loc întunecat.

Există și contraindicații: gastrită cu aciditate ridicată, ulcere gastrice și duodenale, inflamații ale rinichilor.

Tinctura de usturoi cu lapte va crește apărarea organismului în lupta împotriva gripei, și va da vigoare în timpul oboselii fizice și psihice. Uleiurile esențiale de usturoi vor curăța plămânii și bronhiile, vor distruge stafilococii și streptococii. Usturoiul este util pentru tratarea aterosclerozei.

În orice caz, usturoiul va aduce mari beneficii organismului, iar tinctura de usturoi va curăța organismul, va îmbunătăți metabolismul și va face vasele de sânge mai elastice. Aceasta este o prevenire excelentă a infarctului miocardic, anginei, sclerozei și dezvoltării tumorii.

Potrivit doctorului Shyam VL, practician în ayurveda „ laptele de usturoi este un remediu foarte eficient pentru o varietate de afecțiuni precum asciatica, balonarea abdominală, constipația, dureri lombare, febrele cronice și recurente”.

Ce ajută și la ce ajută laptele de usturoi?

Medicamentul este numit un depozit de substanțe utile. Combinația de lapte și usturoi sporește efectul ingredientelor active. Medicamentul este băut pentru tratamentul și prevenirea diferitelor patologii.

Se distrug următoarele proprietăți benefice ale unei băuturi care conține lapte și usturoi:

  • activitatea sistemului imunitar,
  • scăderea severității proceselor inflamatorii,
  • eliminarea paraziților,
  • normalizarea presiunii și funcționarea inimii, vaselor de sânge,
  • ameliorarea durerii artritei,
  • ameliorarea microflorei intestinale,
  • Îndepărtarea toxinelor.

Important! Medicamentul ajută la scăderea colesterolului rău și la reducerea anxietății.

Lapte cu usturoi pentru potență

Medicamentul are un efect pozitiv asupra hormonilor și reduce severitatea proceselor inflamatorii în organele genitale masculine. Acest lucru crește potența. Laptele cu usturoi acționează și ca afrodiziac, crescând dorința sexuală.

Sursă