Tinctură de ghimbir după rețeta veche tibetana, folosită cu succes în combaterea tusei, gripei, asmului bronșic, cistitei, pentru a îmbunătăți vederea

Există o rețetă tibetană veche pentru tinctura de ghimbir medicinală. Pentru prepararea da, rădăcina trebuie aleasă fără defecte vizibile: proaspătă, netedă, groasă, suculentă, fără, miros de mucegai șters. Pielea sa este subțire, așa că zgârciați-o ușor cu unghia și mirosiți-o o rădăcină bună are un miros specific și plăcut.

Pentru a crește imunitatea, a normaliza metabolismul, a pierde greutate, a lua o linguriță înainte de mese de două ori pe zi – dimineața și la prânz, astfel nu vei putea adormi datorită efectului său tonic. Seara și înainte de culcare, se ia pentru a îmbunătăți intimitatea și potența.

Ghimbirul este un condiment cu proprietăți unice utilizate în gătit, cosmetologie și medicină. Adepții unui stil de viață sănătos iau ceaiuri de ghimbir, decocturi și perfuzii cu beneficii de plăcere și sănătate. Vă sugerăm să vă familiarizați cu o rețetă veche de lichior de ghimbir tibetan, care este în prezent foarte popular în întreaga lume.

Proprietățile vindecătoare ale tincturii tibetane

Ghimbirul, infuzat cu alcool sau vodcă, are calități vindecătoare pronunțate. Conform medicinei tibetane, ghimbirul ajută în tratamentul bolilor biliare. În acest caz, locurile de rănire, potrivit tibetanilor, sunt sângele, ficatul, intestinele, vezica biliară, ochii.

Cercetările moderne au dovedit că tinctura are următoarele efecte asupra organismului

Sursă