Soțul amantei fugărit cu BULDOZERUL. S-a întâmplat în România

Un dosar, ca multe altele, bate pasul pe loc pe rolul instanţelor. Pro­cesul îil vizează pe un om de afaceri dintr-o comună apropiată de Iași, Tomeşti, Mihai Chirtea, care este acuzat că a ameninţat cu moartea un bărbat, lovindu-i inclusiv maşina cu pietre.

Sub apăsarea acestui triunghi amoros, pe 19 februarie 2014, Chirtea l-a observat pe fostul soț al amantei sale, Bordeianu, într-o mașină, în apropierea barierei de la Tomeşti.
 
După ce Chirtea ar fi aruncat cu pietre către maşina soțului amantei, a intrat în sediul firmei sale, a luat o volă, şi a început să îl urmărească pe duşmanul său. Scenele au fost filmate, înregistrarea fiind depusă la dosar.

”Mai constată instanţa că starea conflictuală preexistentă între părţi şi conduita manifestată de acestea anterior incidentului din prezenta cauză penală conduc la concluzia că orice moment în care se întâlneau reprezenta o ocazie de confruntare între cele două persoane, având o intensitate mai mare sau mai mică în funcţie de circumstanţele concrete în care aveau loc întâlnirile“, au arătat judecătorii, în motivare.