Sirop de morcov cu miere pentru un sistem imunitar puternic și pentru gripă, răceală și tuse

Puteți face cu ușurință sirop de morcov din morcovi și miere, care vă întărește sistemul imunitar și este foarte benefic pentru gripă și răceli, de exemplu. Aflați mai multe despre acest subiect astăzi.

Siropul de morcovi întărește în mod natural sistemul imunitar și, prin urmare ajută la prevenirea și tratarea gripei, a răcelii, a tusei și a altor boli infecțioase. Această rețetă conține doar ingrediente naturale și oferă mulți nutrienți esențiali în formă concentrată.

Acest sirop simplu de morcovi poate ajuta la ameliorarea problemelor respiratorii care apar odată cu gripa sau frigul. Acest remediu de casă este ideal pentru un nas înfundat, febră sau stare generală de rău. Astăzi vă vom arăta cum să îl pregătiți.

Beneficiile siropului de morcovi pentru gripă și răceli sunt multe. Această retețetă de casă oferă antioxidanți și vitamnie importante, care întăresc sistemul imunitar.

Se caracterizează, de exemplu prin faptul că are multă vitamina C, care este cheia în lupta în împotriva infecțiilor. Morcovii contracarează și efectele negative ale radicelilor liberi, ceea ce este esențial pentru optimizarea mecanismelor de apărare. De asemenea, ajută la starea generală de rău și îmbunătățesc energia fizică și mentală.

Acest sirop natural de morcovi conține și miere, care are efecte antibiotice și antivirale. Acesta este motivul pentru care această rețetă funcționează deosebit de bine pentru gripă și răceli. Acest lucru poate inhiba răspândirea virusurilor și, de asemenea, îmbunătățește sănătatea căilor respiratorii.

Din cele mai vechi timpuri, este mierea ca remediu pentru dureri în gât sunt folosite și producția excesivă de mucus. De asemenea, poate oferi sprijin pentru bronșite grave și boli pulmonare cronice. Sirop de morcovi: Iată cum să-l faceți!

Pregătirea acestui remediu casnic este ușoară și rapidă. În plus, toate ingredientele sunt relativ ieftine și ușor disponibile. Puteți utiliza acest sirop de morcovi atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cu toate acestea, nu uitați că bebelușilor nu trebuie să li se de miere!

Ingrediente:

  • 5 morcovi mijlocii
  • 1/2 cană miere de albine organică ( 125 ml )
  • Suc de jumătate de lămâie ( opțional )

Pregătire

  • Spălați bine morcovii, curățați-i și tăiați-i în bucăți.
  • Apoi le pui într-o cratiță și le fierbi în apă
  • Odată ce sunt moi, îi distrugeți
  • Apoi amestecați piureul de morcovi cu miere și sucul de lămâie
  • Puneți rezultatul într-un borcan sigilabil și lăsați-l să stea o zi. Apoi puteți folosi siropul de morcovi.

Utilizare

  • Dacă aveți gripă, răceală sau tuse, luați două linguri din acest sirop de morcovi la fiecare 4 ore.
  • Ca măsură preventivă, este suficient să luați câte o lingură în fiecare zi pe stomacul gol dimineața.
  • Dacă doriți, puteți siropul cu o cană cu apă călduță.

Precauții:

Diabeticii trebuie să se descurce fără acest sirop. Dacă aveți probleme cu nivelul zahărului din sânge, consultați mai întâi medicul dumneavoastră. Chiar dacă luați medicamente, ar trebui să cereți sfatul medicului dumneavoastră pentru a preveni posibile interacțiuni.

Sursa