Scoate-l din frigider și spune la revedere pielii uscate! Puteți face aceste măști în câteva minute

Măștile de casă sunt grozave pentru ameliorarea stresului după o zi proastă la birou, precum și pentru combaterea coșurilor inestetice și a punctelor negre sau a petelor. Dar înainte de a cheltui bani pe un estetician, merită să cauți ingredientele măștii în frigider.

Ingredientele de casă, ieftine, cum ar fi iaurtul, au proprietăți de exfoliere comparabile cu multe produse de îngrijire a pielii. Mierea este excelentă în combaterea bacteriilor care provoacă pete, iar pudra de cacao este un excelent pentru strălucirea pielii. Multe ingrediente magice care nu numai că îți hidratează pielea, ci și o hrănesc, pot fi găsite în frigiderul tău. Puteți face aceste trei măști literalmente în câteva minute și vă puteți răsfăța cu un SPA acasă.

Mască hidratantă cu avocado. Aduce relaxare și ameliorează stresul. O poți face în câteva minute

Avocado are proprietăți de hidratare excepționale. Măștile care îl conțin sunt ideale pentru pielea uscată, normală și mixtă. Cu toate acestea, cele mai bune rezultate vor fi observate de doamnele cu pielea matură predispusă la uscăciune. Tot ce ai nevoie este o jumătate de avocado, o linguriță de miere și o lingură de fulgi de ovăz. Amestecați sau amestecați totul și apoi aplicați-l pe față timp de 20 de minute. Apoi spală-ți fața cu mișcări circulare și bucură-te de pielea hidratată.

Îți va lua câteva minute să faci o mască cu turmeric și iaurt. Hidratează și curăță perfect pielea de toate bacteriile

Turmericul este un condiment folosit în curry, dar este și un ingredient excelent în măștile de față pentru pielea uscată sau matură. Oferă toate efectele vindecătoare, inclusiv proprietăți antioxidante și antimicrobiene , care, de exemplu, pot reduce inflamația. Iaurtul garantează efectele naturale ale acidului lactic și proprietățile hidratante ale laptelui și grăsimii din lapte.

Această mască este una dintre măștile preferate ale lui Priyanka Chopra Jonas. Tot ce aveți nevoie este o jumătate de linguriță de turmeric și o lingură mare de iaurt, amestecați totul și aplicați pe față timp de 10 minute. Clătiți-l mai târziu cu apă caldă.

Ciocolata nu este doar un desert minunat. Are efect calmant asupra pielii si cu câteva cuburi te poți răsfăța cu un tratament la domiciliu demn de cele mai bune spa-uri.

Este uimitoare. Ciocolata neagră este o cremă hidratantă fantastică atunci când este folosită ca mască și este un remediu grozav pentru pielea uscată . Încercați să amestecați câteva ingrediente simple – ciocolată neagră topită (maxim 3 cuburi), puțină sare și puțin lapte, în funcție de cât de groasă doriți să fie. Lăsați-l să acționeze timp de 15 până la 20 de minute. Spălați-vă cu apă caldă și bucurați-vă de pielea hidratată.

Sursă