Ai grijă la balsamul de rufe: Cum îți poate strica mașina de spălat

Ai grija la balsamul de rufe: Cum îți poate strica mașina de spălat. Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac oamenii atunci când spală rufe este să adauge prea mult balsam de rufe, ceea ce poate deteriora hainele și mașina.

Ai grija la balsamul de rufe: Cum îți poate strica mașina de spălat

Când turnați balsamul de rufe, nu vă uitați la măsurile marcate pe capac, deoarece chiar și cea mai mică măsură este prea mult. Ar trebui să-l turnați cât mai puțin posibil.

folosiți o lingură în loc de capacul detergentului. Adăugați o lingură mare de balsam de rufe la 3,5 kilograme de rufe. O mașină de spălat normală are o capacitate de șapte kilograme, așa că trebuie să turnați două linguri mari de balsam de rufe.

De asemenea, țineți cont de faptul că balsamurile de rufe parfumate pot irita pielea sensibilă, așa că în acest caz, ar trebui să cumpărați un balsam de rufe neparfumate.

Balsamurile de rufe parfumate pot conține peste trei mii de ingrediente, inclusiv ftalați, care sunt cunoscuți ca fiind dăunători pentru sănătatea umană, în special pentru sănătatea reproductivă masculină.

Sursă