Scandalul morţilor de coronavirus. Unii medici spun că nu toate decesele raportate au drept cauză COVID-19, rudele sunt revoltate

Decesele din cauza noului coronavirus. Unii medici, citaţi de România TV, susțin că nu toți cei anunţaţi mor din cauza virusului și că li se cere să facă aceste raportări fără să se facă și autopsia morților.

România TV relatează că odată intrată în vigoare starea de urgenţă s-a emis un ordin al Ministerului Sănătăţii prin care nu se mai fac autopsiile morţilor. Pe de altă parte, a apărut în presă un document foarte important de la Centrul de Control al Bolilor Transmisibile în care se spune că orice persoană care moare, spre exemplu, de cancer în fază terminală sau de altă boală gravă să fie trecut în certificatul de deces ca având cauză a morţii COVID-19, dacă a fost testată şi a fost confirmată că avea coronavirus.

România TV are însă informaţii că se cere ca şi persoane testate negativ se cere să fie trecute în certificatele de deces, ca şi cauză a morţii, COVID-19. Postul tv îl citează astfel pe ministrul Sănătăţii care spunea că orice persoană care moare în această perioadă este suspectă de coronavirus.

Toate aceste lucruri lasă loc speculaţiilor şi din ce în ce mai mulţi oameni postează pe reţelele de socializare că li s-a spus că rude care au decedat de infarct sau comă diabetică au trecut în certificatul de deces faptul că au murit de COVID-19. Faptul că nu se fac autopsii alimentează suspiciunile vizavi de autorităţi.

„Poate că aveam îndoieli, când auzeam săptămânile trecute că în cazul în care vei avea nenorocul să mori în această perioadă, îți obligă familia să declare că a murit de CORONA. Exact asta s-a întâmplat și în familia noastră. Ne-au ridicat persoana decedată într-un sac spunând că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus. Nu vom face asta mincinoșilor, cu tot fake-ul vostru! Corona! De două luni, toată lumea moare de corona, nimeni de altceva. Pe bune???? Ați zăpăcit o lume cu știri false, ne distrugeți psihic, gunoaielor”, este doar unul dintre mesajele postate pe Facebook.

Preluat : https://all4romania.eu/