ROSTOPASCA VINDECĂ MAI EFICIENT DECÂT ORICE REMEDIU DIN FARMACIE

Dacă sucul sau pulberea este plasat pe un punct biologic activ, atunci se observă o transformare instantanee la sursa bolii.

La noi, rostopasca este deseori numită ginseng rusesc. Poate fi folosit sub formă de suc, decoct, tinctură, extract. Oamenii au cunoscut proprietățile vindecătoare ale acestei plante miraculoase încă din cele mai vechi timpuri.

Pentru a trata bolile oculare, trebuie să fierbeți sucul de rostopască cu miere într-un raport de 1: 1 la foc mic până când se oprește eliberarea spumei și ea însăși arată ca mierea. Acest lichid ar trebui să fie folosit pentru a unge ochii de trahom, de spini.

Arabii au tratat ulcerele externe cu unguent de suc de rostopască și untura de capră. Un unguent din pudră de rostopască, lanolină și untură de capră, numit „Plantazan B”, vindecă formele inițiale de tuberculoză cutanată, psoriazis, cancer de piele, lupus eritematos, (rostopască – 10 g, lanolină – 10 g, vaselină – 10 g, acid carbolic 0, 25% – 10 picături).

În satele rusești, copiii scrofuloși sunt scăldați într-un decoct de rostopască, se poate trata tuberculoza cutanată, scabia, negii și pistruii sunt reduși.

Rostopasca are un efect antitumoral, rezolvă cicatricile după infarct și accident vascular cerebral. 

Infuzia de rostopască amestecată cu urzică împiedică dezvoltarea metastazelor. Se iau ierburi în părți egale în greutate, se macină, se amestecă. Se pune 1 lingură de ierburi la un pahar cu apă clocotită. Beți 0,5 cană dimineața pe stomacul gol și cealaltă jumătate înainte de cină.

Sucul proaspăt de rostopască „arde” negii, candidoză, polipi, boală parodontală, este utilizat pentru boli ale ficatului și vezicii biliare, instilat în ochi pentru spini și trahom, pus pe un dinte dureros. Cu polipii rectali, clismele se fac noaptea din 5-7 picături de suc de rostopască pentru 50-60 g de apă.

Sucul de rostopască poate fi preparat și pentru iarnă. Pentru a face acest lucru, tăiați cu grijă tulpinile de 12-15 cm lungime cu flori, treceți printr-o mașină de tocat carne și stoarceți sucul. Pentru 1 litru de suc, adăugați 500 g de vodcă sau 250 g de alcool.

În cazul bolilor de stomac, beți suc după cum urmează: în prima zi, 1 linguriță de 3 ori pe zi înainte de mese, iar în a doua zi și în zilele următoare, luați 1 lingură de 3 ori pe zi înainte de mese.

AVERTISMENT: Rostopasca este o plantă otrăvitoare. Se bea în câteva picături, începând de la 2-3.

Sursa