Rețetă de casă pentru tratarea tiroidei

Cunoașteți ceapa și proprietățile sale medicinale incredibile și începeți să profitați de ea.

Vă va ajuta să combateți răcelile și gripa, precum și infecțiile și bolile autoimune.

Are proprietăți puternice antiinflamatoare și antioxidante și, de asemenea, vă va ajuta să dobândiți diverse vitamine și proteine.

Vitamine: B1, B2, C, K, P, Beta-caroten

Carbohidrați și minerale: potasiu, sulf, minerale de origine vegetală

Este ideală pentru răgușeală, tuse și frig, deoarece realizează o curățare totală a zonelor afectate, doar consumând sub formă de ceai.

Se folosește pentru curățarea pielii și, atunci când este consumată crudă (în salate), ajută circulația sângelui, prevenind umflarea, varicele, durerea și senzațiile de furnicături la extremitățile întregului corp (mâini și picioare).

Această legumă este fantastică pentru cei care au probleme cu tiroida (hipotiroidia), deoarece dezechilibrele din această glandă ne pot afecta în mod semnificativ viața. 

Ingrediente:

  • Apă: o jumătate de pahar
  • Avocado: mediu
  • Ceapă: medie
  • Migdale: 5 grame

Mod de pregătire:

  1. Curățați avocado și ceapa și tăiați-le gros.
  2. Zdrobeste migdalele
  3. Se amestecă totul în blender, împreună cu apa.

Mod de a consuma:

Trebuie să beți pe stomacul gol și să aveți o dietă echilibrată pe tot parcursul zilei.

Puteți repeta rețeta, deoarece nu vă va face rău și, dacă doriți, puteți masa zona tiroidei și gâtul, folosind o jumătate de ceapă roșie în acest scop. Este recomandat să masați zona înainte de a dormi (tăiați ceapa în jumătate și sucul care iese, frecați-o pe gât), iar în acest fel sucul acid va putea acționa toată noaptea. Când te trezești dimineața, îndepărtează reziduul cu apă și bea amestecul. Veți observa o mare îmbunătățire și oscilațiile în greutate vor scădea.

Este ușor să începeți să abordați unele probleme deranjante astăzi, cum ar fi tiroida. În plus, ceapa tăiată pe jumătate și așezată pe balcon, va atrage toate bacteriile prezente în casa ta, ceea ce va ajuta la prevenirea apariției gripei și răcelii de-a lungul anului.

Ca întotdeauna, vă recomandăm să consultați un medic specialist, în cazurile mai severe de hipo sau hipertiroidie, endocrinologul se ocupă de prescrierea medicației necesare.

Sursa