Relaxarea măsurilor după data de 15 Mai. Vor fi permise grupuri de maxim 3 persoane

Premierul României, Ludovic Orban a declarat joi seara că după 15 mai restricțiile se vor relaxa iar oamenii se vor putea plimba. Potrivit acestuia, se va respecta în continuare distanțarea socială și plimbările vor fi acceptate doar în grupuri de maxim 3 persoane.

Ce se va întâmpla după 15 mai?

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit joi seara despre relaxarea restricțiilor după 15 mai. Conform acestuia, oamenii se vor putea plimba, dar în grupuri de maxim trei persoane. De asemenea, autoritățile vor impune anumite restricții după 15 mai pentru a se asigura că lucrurile nu vor scăpa de sub control.

Anunţul preşedintelui este clar. Se vor elimina restricţiile la libera circulaţie. Cetăţenii se vor putea mişca liber, vor putea ieşi din casă. Această măsură se aplică tuturor cetăţenilor, inclusiv a celor de peste 65 de ani. Sigur că vor trebui respectate nişte reguli, reguli de distanţare fizică, să nu stea în grupuri mai mari de 3 persoane, să poarte mască. Să poarte măşti la birou, spații comerciale, mijloace de transport în comun, la locul de muncă

Totodată, Orban a declarat că vor fi găsite măsuri pentru a permite achiziționarea de măști și pentru persoanele care au venituri mici.

Preluat: notulai.ro